- -20%
 
           
        
        OBRÓBKA TERMICZNA
OBRÓBKA TERMICZNA
                                    
                         OBRÓBKA MECHANICZNA
OBRÓBKA MECHANICZNA
                                    
                         CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
                                    
                         ZMYWALNIA
ZMYWALNIA
                                    
                        
                             CHEMIA PROFESJONALNA
CHEMIA PROFESJONALNA
                                    
                         MEBLE NIERDZEWNE
MEBLE NIERDZEWNE
                                    
                         HIGIENA
HIGIENA
                                    
                         PAKOWARKI
PAKOWARKI
                                    
                        
                             TRANSPORT I MAGAZYNOWANIE
TRANSPORT I MAGAZYNOWANIE
                                    
                         NACZYNIA KUCHENNE
NACZYNIA KUCHENNE
                                    
                         AKCESORIA I PRZYBORY KUCHENNE
AKCESORIA I PRZYBORY KUCHENNE
                                    
                         ZASTAWA STOŁOWA
ZASTAWA STOŁOWA
                                    
                        
                             CZĘŚCI ZAMIENNE
CZĘŚCI ZAMIENNE
                                    
                         WAGI
WAGI
                                    
                        
                             BUFET
BUFET
                                    
                        
                             UZDATNIANIE WODY
UZDATNIANIE WODY
                                    
                        
                             BAR
BAR
                                    
                        
                             
           
        
       W intensywnym środowisku gastronomicznym, każda sekunda ma znaczenie. Efektywność pracy zależy nie tylko od umiejętności kucharzy, ale również od ergonomii i funkcjonalności sprzętu. Zastanawialiście się kiedyś, ile czasu tracicie na otwieranie i zamykanie szafek i chłodni? Ile zbędnych ruchów wykonujecie każdego dnia, które mogłyby być zoptymalizowane? Prezentujemy rozwiązanie, które znacząco podniesie komfort pracy i wydajność Waszej kuchni.
Zapomnijcie o tradycyjnych drzwiach, które wymagają pełnego otwarcia, zajmując cenną przestrzeń i utrudniając swobodny ruch. System dwustopniowego otwierania drzwi 2011/1221/2021 RM Gastro to przełom w organizacji przestrzeni w gastronomii. Opatentowana konstrukcja umożliwia płynne i kontrolowane otwieranie w dwóch etapach. Pierwszy stopień zapewnia dostęp do częściej używanych elementów, bez konieczności pełnego otwierania drzwi, co minimalizuje utrudnienia w ruchu i zapewnia optymalizację przestrzeni roboczej.
Drugi stopień, pełne otwarcie, jest dedykowany do załadunku i rozładunku większych pojemników lub do dostęp do trudno dostępnych miejsc. Taka konstrukcja eliminuje problem niekontrolowanego otwierania drzwi, zapewniając bezpieczeństwo i precyzję ruchów.
W gastronomii sprzęt musi być niezawodny. Drzwi 2011/1221/2021 RM Gastro zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów, odpornych na intensywną eksploatację i zmienne warunki temperatury i wilgotności. Solidna konstrukcja gwarantuje długą żywotność i minimalizuje ryzyko uszkodzeń mechanicznych.
System dwustopniowego otwierania ułatwia dostęp do wszystkich powierzchni drzwi, zapewniając łatwość czyszczenia i dezynfekcji. Gładkie powierzchnie i zaokrąglone krawędzie minimalizują gromadzenie się zanieczyszczeń, spełniając najwyższe standardy higieny obowiązujące w gastronomii.
Drzwi 2011/1221/2021 RM Gastro to inwestycja, która zwróci się w postaci zwiększonej wydajności i komfortu pracy. To rozwiązanie dla profesjonalistów, którzy doceniają jakość, funkcjonalność i ergonomię w swojej codziennej pracy.
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.
