Łopatka nieperforowana RATIONAL iVario
- -8%
powered by
Filtry
Zapoznaj się z naszą ofertą łopatek i szufelek kuchennych:
• Perforowane szpatuły do odsączania
• Łopatki do mięsa
• Szpatuły i szufelki cukiernicze
• Kątowa szpatuła do przewracania i smażenia
Poznaj lepiej oferowane przez nas łopatki i szufelki gastronomiczne. Znajdziesz tu między innymi perforowane szpatuły do odsączania. To jednak nie wszystko, ponieważ kategoria ta zawiera również wiele innych rodzajów akcesoriów kuchennych. Będą to więc również szpatuły cukiernicze, a także łopatki przeznaczone do mięsa. Do kategorii tej zaliczamy również kątowe szpatuły do przewracania i smażenia. Zapoznaj się bliżej z oferowanymi przez nas akcesoriami z gatunku łopatek, szpatuł i szufelek i wybierz odpowiednie narzędzia do swojej pracy. Zapraszamy!
Przygotowujesz danie, z którego aż kapie tłuszcz. Jak zrobić, żeby w trakcie zabierania gotowego produktu zostawał on w naczyniu, a do klienta trafiała potrawa bez tego niechcianego dodatku? Łatwo poradzisz sobie z tym problemem, jeśli skorzystasz z perforowanej szpatuły do odsączania. Bez trudu ściągniesz jedzenie z patelni, odczekasz chwilę aż będzie suchy i… gotowe! A wszystko to dzięki odpowiednim perforacjom łopatki. Sprzęty te występują w różnych kształtach i o różnych otworach do odsączania. Wybierz te, które najlepiej nadadzą się do pracy w Twojej kuchni.
Podczas smażenia mięsa trzeba bardzo uważać. Z jednej strony nie może być ono zbyt mocno przypieczone lub przysmażone. Z drugiej zaś nie jest dobrze, gdy pozostaje surowe. W pierwszym przypadku narażamy się bowiem na działanie toksycznych związków, które powstają w przypalonych produktach żywnościowych, w drugim zaś na możliwość zjedzenia posiłku, który jest zanieczyszczony biologicznie. Dlatego dobrze jest skorzystać z narzędzi, które usprawnią naszą pracę. Jednym z nich jest kątowa łopatka do przewracania i smażenia mięsa, która pozwoli Ci przez cały czas kontrolować proces smażenia.
Kiedy myślimy o cukierni, mamy na myśli dwa główne rodzaje akcesoriów. Są to szpatuły oraz szufelki cukiernicze. Pierwsze z nich zwane są często również łopatkami kątowymi. W naszym sklepie znajdziesz je w rozmiarze 25 oraz 30 centymetrów. Szufelki pomogą Ci z kolei łatwo nabierać produkty, oferowane w Twojej cukierni. Jeśli są one małe, wystarczy szufelka o długości zaledwie osiemnastu centymetrów. Do większych będziesz potrzebować największej z szufelek o wielkości 39 centymetrów