Końcówka do urządzenia do makaronu MPF2,5/4 – CAPELLI D'ANGELO Hendi 229408
- -20%
powered by
Poznaj matryce do maszynek do makaronu z oferty naszego sklepu internetowego:
• Matryca do produkcji spaghetti
• Końcówki do makaronów tagliolini, pappardelle, fettuccine, capelli d‘angelo i bigoli
• Pokrywy zamykające do maszynki do makaronu
• Matryce do gnocchi, fusilli, caserecce, pasta sfoglia oraz cannellone
Zapoznaj się z naszą ofertą akcesoriów do maszynek do makaronu. Znajdziesz tu wiele matryc, które świetnie się sprawdzą w Twoim lokalu gastronomicznym. Posiadamy w sprzedaży najbardziej popularne końcówki, które są przeznaczone do produkcji spaghetti. Poza tym możemy Ci zaoferować wiele innych wzorów: do makaronów tagliolini, pappardelle, fettuccine, capelli d‘angelo i bigoli. Jeśli chodzi o pasty o większej gramaturze, zaopatrzysz się ty w końcówki gnocchi, fusilli, caserecce, pasta sfoglia i cannellone. Po zakończeniu pracy warto będzie też skorzystać z pokrywy zamykającej do maszynki do makaronu. Poznaj lepiej tę kategorię akcesoriów kuchennych i wybierz te, które najlepiej sprawdzą się w Twoim lokalu gastronomicznym. Zapraszamy do zakupów!
Nie każdy lubi makaron ze sklepu i nie zawsze jest uzasadnione jego użycie. Nie można oczywiście też zbyt daleko odbiegać w drugą stronę i twierdzić, że tylko samodzielnie robione pasty nadają się do jedzenia. Prawda jak zawsze leży gdzieś pośrodku i w niektórych przypadkach gotowe produkty sprawdzą się doskonale, podczas gdy w innych wypadałoby samodzielnie zadbać o całą produkcję. Jak to zrobić? W przypadku fettuccine czy tagliatelle nie jest to trudne. Wystarczy podstawowa maszynka do makaronu – bez trudu znajdziesz je w naszym sklepie internetowym. Co jednak w przypadku bardziej złożonych wzorów? Do tego celu możesz skorzystać z maszynek i dostosowanych do nich końcówek. Pozwalają one stworzyć wiele różnych wzorów, dzięki którym Twoja kuchnia nabierze prawdziwie włoskiego charakteru.
Jeśli mielibyśmy wymieniać nazwy makaronów, najprawdopodobniej najczęściej pojawiałaby się jedna z nich. Mowa oczywiście o spaghetti! To właśnie potrawy które powstały na ich bazie najczęściej kojarzą się nam z Półwyspem Apenińskim. Jeśli Twoi klienci kochają tę wersję pasty, możesz im zapewnić makarony własnej produkcji. Znajdziesz tu kilka wersji matryc do „nitek” – te o otworach wielkości jednego, dwóch albo trzech milimetrów.
Załóżmy jednak, że myślisz o czymś więcej niż maszynka do spaghetti. Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość! Z końcówkami do makaronów możesz przygotować wiele różnych odmian past. Zarówno tych o mniejszej jak i większej gramaturze, dłuższych i krótszych. Można by długo wymieniać ich cechy, ale jako znawca z pewnością chcesz poznać ich nazwy. Bez trudu wykonasz gnocchi, fusilli, caserecce, pasta sfoglia oraz cannellone. Również przygotowanie makaronów tagliolini, pappardelle, fettuccine, capelli d‘angelo i bigoli nie sprawi Ci żadnego kłopotu. A wszystko to z pomocą zaledwie jednego urządzenia i kilku wymiennych matryc!