Filtruj według
Producenci
więcej... mniej
Cena
Filtruj
Leasing dla firm

Całość zakupu odpisz w koszty swojej firmy

Dowiedz się więcej

powered by

BLACHY DO PIZZY

Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617083

Blacha do PIZZY 240 Hendi 617083

Cena podstawowa 27,06 zł Cena 23,00 zł
Netto 18,70 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 4 tygodnie
Producent: Hendi
Kod produktu: 617946

Blacha do pizzy 320 Hendi 617946

Cena podstawowa 45,51 zł Cena 38,68 zł
Netto 31,45 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617953

Blacha do pizzy 360 Hendi 617953

Cena podstawowa 61,50 zł Cena 52,28 zł
Netto 42,50 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617960

Blacha do pizzy 400 Hendi 617960

Cena podstawowa 73,80 zł Cena 62,73 zł
Netto 51,00 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617977

Blacha do pizzy 450 Hendi 617977

Cena podstawowa 98,40 zł Cena 83,64 zł
Netto 68,00 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617984

Blacha do pizzy 500 Hendi 617984

Cena podstawowa 110,70 zł Cena 94,10 zł
Netto 76,50 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617991

Blacha do pizzy 600 Hendi 617991

Cena podstawowa 158,67 zł Cena 134,87 zł
Netto 109,65 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Red Fox
Kod produktu: 00007320

FO24 Forma oksydowana Red Fox

Cena podstawowa 35,67 zł Cena 33,89 zł
Netto 27,55 zł bez VAT
  • -5%
Pokazano 1-12 z 52 pozycji

Blachy, formy i płyty do wypieku pizzy

Poznaj blachy do wypiekania pizzy z oferty naszej firmy:

         Zapewniają idealne, równomierne wypieczenie pizzy

         Formy okrągłe o średnicy od 180 do 600 milimetrów

         Wykonanie z niebieskiej stali, stali węglowej z powłoką aluminiową albo blachy

         Blachy, płyty i tace spełniające normę piekarniczą oraz GastroNorm

Prowadzisz pizzerię i chciałbyś, żeby wypiekana przez Ciebie pizza była zawsze idealna. Równomiernie wypieczona, a zarazem o doskonale okrągłym kształcie. Dobrze trafiłeś, ponieważ w tej kategorii produktów znajdziesz akcesoria kuchenne, które pomogą Ci w osiągnięciu tego celu. Mowa oczywiście o okrągłych formach do wypieku pizzy. Blachy prostokątne spełniają też normy piekarnicze i GN, dzięki czemu praca z nimi jest wyjątkowo łatwa. Poznaj naszą ofertę i wybierz odpowiednie blachy na potrzeby swojej pizzerii.

Po co nam blachy do pizzy?

Mało kto nie lubi pizzy. Skąd to wiemy? Niekoniecznie musi przecież tak być, że skoro my lubimy ten włoski przysmak, to lubią go również inni, prawda? Świadczy o tym jednak wiele widocznych gołym okiem dowodów. Jednym z najważniejszych jest ilość pizzerii, zarówno tych sieciowych, jak i stanowiących jedyny lokal o danej nazwie. Drugi dowód to ilość odmian, jakie znajdziesz w karcie menu każdej pizzerii. Jeśli mielibyśmy ująć to jednym słowem, powiedzielibyśmy: ogromna! Trzeci zaś argument to już twarde dane z portali gastronomicznych. Od dawna wskazują one, jakie danie jest jednym z częściej zamawianych na wynos. Żebyś jednak dostał swoją pizzę w doskonale okrągłej formie, potrzebna jest nam blacha do pizzy. W tej kategorii znajdziesz wiele odmian tego przydatnego narzędzia pracy każdego pizzermana.

Formy do wypieku pizzy

Formy do wypieku pizzy mają idealny, okrągły kształt. Dokładnie taki jak pizza, która w nich powstaje. Różnią się jednak materiałem wykonania. Może to być niebieska stal, stal węglowa z powłoką aluminiową albo blacha. Akcesoria do pizzerii te świetnie się sprawdzają, kiedy potrzebujesz idealnej, równomiernie wypieczonej pizzy. Forma jest w stanie znacząco ułatwić ten proces, z czego będziesz zadowolony nie tylko Ty, ale również klienci Twojej pizzerii. Niektóre modele najlepiej sprawdzają się ze stelażami na talerze. Służą wtedy do pieczenia gotowej pizzy za pomocą dostępnej w niektórych piecach funkcji Finishing. Formy dostępne są w wymiarach od 180 do 600 milimetrów średnicy.

Prostokątna blacha, płyta lub taca do pizzy

Blachy, płyty i tace do pieczenia pizzy mają prostokątny kształt. Ich wymiary dostosowane są do normy piekarniczej albo GastroNorm – w zależności od tego, która z opcji jest Ci bardziej potrzebna. Łatwo je dzięki temu umieścić i wyciągnąć z pieca. Wykonane ze stali, świetnie sprawdzają się przy równomiernym wypieku pysznego, włoskiego placka. Niektóre nadają się nie tylko do pieczenia, ale również do grillowania. Pokrycie specjalną powłoką sprawia, że potrawy nie przywierają do niej w trakcie obróbki termicznej.