Filtruj według
Producenci
Cena
Filtruj
Leasing dla firm

Całość zakupu odpisz w koszty swojej firmy

Dowiedz się więcej

powered by

BLACHY DO PIZZY

Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617083

Blacha do PIZZY 240 Hendi 617083

Cena podstawowa 27,06 zł Cena 23,00 zł
Netto 18,70 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617205

Blacha do PIZZY 300 Hendi 617205

Cena podstawowa 35,67 zł Cena 30,32 zł
Netto 24,65 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617304

Blacha do PIZZY 320 Hendi 617304

Cena podstawowa 36,90 zł Cena 31,37 zł
Netto 25,50 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617403

Blacha do PIZZY 360 Hendi 617403

Cena podstawowa 38,13 zł Cena 32,41 zł
Netto 26,35 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617410

Blacha do PIZZY 400 Hendi 617410

Cena podstawowa 44,28 zł Cena 37,64 zł
Netto 30,60 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617076

Blacha do PIZZY 220 Hendi 617076

Cena podstawowa 24,60 zł Cena 20,91 zł
Netto 17,00 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617427

Blacha do PIZZY 450 Hendi 617427

Cena podstawowa 55,35 zł Cena 47,05 zł
Netto 38,25 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617434

Blacha do PIZZY 500 Hendi 617434

Cena podstawowa 68,88 zł Cena 58,55 zł
Netto 47,60 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617069

Blacha do PIZZY 200 Hendi 617069

Cena podstawowa 20,91 zł Cena 17,77 zł
Netto 14,45 zł bez VAT
  • -15%
Dostępność: 48h
Producent: Hendi
Kod produktu: 617090

Blacha do PIZZY 260 Hendi 617090

Cena podstawowa 29,52 zł Cena 25,09 zł
Netto 20,40 zł bez VAT
  • -15%
Pokazano 1-12 z 52 pozycji

Blachy, formy i płyty do wypieku pizzy

Poznaj blachy do wypiekania pizzy z oferty naszej firmy:

         Zapewniają idealne, równomierne wypieczenie pizzy

         Formy okrągłe o średnicy od 180 do 600 milimetrów

         Wykonanie z niebieskiej stali, stali węglowej z powłoką aluminiową albo blachy

         Blachy, płyty i tace spełniające normę piekarniczą oraz GastroNorm

Prowadzisz pizzerię i chciałbyś, żeby wypiekana przez Ciebie pizza była zawsze idealna. Równomiernie wypieczona, a zarazem o doskonale okrągłym kształcie. Dobrze trafiłeś, ponieważ w tej kategorii produktów znajdziesz akcesoria kuchenne, które pomogą Ci w osiągnięciu tego celu. Mowa oczywiście o okrągłych formach do wypieku pizzy. Blachy prostokątne spełniają też normy piekarnicze i GN, dzięki czemu praca z nimi jest wyjątkowo łatwa. Poznaj naszą ofertę i wybierz odpowiednie blachy na potrzeby swojej pizzerii.

Po co nam blachy do pizzy?

Mało kto nie lubi pizzy. Skąd to wiemy? Niekoniecznie musi przecież tak być, że skoro my lubimy ten włoski przysmak, to lubią go również inni, prawda? Świadczy o tym jednak wiele widocznych gołym okiem dowodów. Jednym z najważniejszych jest ilość pizzerii, zarówno tych sieciowych, jak i stanowiących jedyny lokal o danej nazwie. Drugi dowód to ilość odmian, jakie znajdziesz w karcie menu każdej pizzerii. Jeśli mielibyśmy ująć to jednym słowem, powiedzielibyśmy: ogromna! Trzeci zaś argument to już twarde dane z portali gastronomicznych. Od dawna wskazują one, jakie danie jest jednym z częściej zamawianych na wynos. Żebyś jednak dostał swoją pizzę w doskonale okrągłej formie, potrzebna jest nam blacha do pizzy. W tej kategorii znajdziesz wiele odmian tego przydatnego narzędzia pracy każdego pizzermana.

Formy do wypieku pizzy

Formy do wypieku pizzy mają idealny, okrągły kształt. Dokładnie taki jak pizza, która w nich powstaje. Różnią się jednak materiałem wykonania. Może to być niebieska stal, stal węglowa z powłoką aluminiową albo blacha. Akcesoria do pizzerii te świetnie się sprawdzają, kiedy potrzebujesz idealnej, równomiernie wypieczonej pizzy. Forma jest w stanie znacząco ułatwić ten proces, z czego będziesz zadowolony nie tylko Ty, ale również klienci Twojej pizzerii. Niektóre modele najlepiej sprawdzają się ze stelażami na talerze. Służą wtedy do pieczenia gotowej pizzy za pomocą dostępnej w niektórych piecach funkcji Finishing. Formy dostępne są w wymiarach od 180 do 600 milimetrów średnicy.

Prostokątna blacha, płyta lub taca do pizzy

Blachy, płyty i tace do pieczenia pizzy mają prostokątny kształt. Ich wymiary dostosowane są do normy piekarniczej albo GastroNorm – w zależności od tego, która z opcji jest Ci bardziej potrzebna. Łatwo je dzięki temu umieścić i wyciągnąć z pieca. Wykonane ze stali, świetnie sprawdzają się przy równomiernym wypieku pysznego, włoskiego placka. Niektóre nadają się nie tylko do pieczenia, ale również do grillowania. Pokrycie specjalną powłoką sprawia, że potrawy nie przywierają do niej w trakcie obróbki termicznej.