Filtruj według
Cena
Producenci
Szerokość (mm)
więcej... mniej
Głębokość (mm)
więcej... mniej
Wysokość (mm)
więcej... mniej
Filtruj
Leasing dla firm

Całość zakupu odpisz w koszty swojej firmy

Dowiedz się więcej

powered by

PODSTAWY POD URZĄDZENIA

Pokazano 1-12 z 365 pozycji

Podstawy ze stali nierdzewnej

Zapoznaj się z ofertą stosowanych w gastronomii podstaw nierdzewnych:

  • O dużej odporności na działanie rdzy
  • Podstawy ze stali nierdzewnej uniwersalne oraz dedykowane pod specjalne rozwiązania
  • Trwałe, wytrzymałe oraz wyjątkowo łatwe w czyszczeniu i sterylizacji
  • Zarówno stacjonarne, jak i mobilne na rolkach

Posiadamy w sprzedaży zróżnicowaną gamę sprzętów z kategorii podstaw ze stali nierdzewnej. Będą to zarówno podstawy stacjonarne na nóżkach, jak i mobilne na rolkach. Podstawy mogą występować zarówno w wersji szkieletowej, jak i zabudowanej - w postaci szafek otwartych albo wyposażonych w drzwiczki. Posiadamy zarówno sprzęty dedykowane pod konkretne rozwiązania, jak i podstawy uniwersalne. Poznaj oferowane przez nas sprzęty z kategorii podstaw ze stali nierdzewnej.

Gastronomiczne podstawy ze stali nierdzewnej

W naszej ofercie znajdują się zarówno stacjonarne podstawy ze stali nierdzewnej na nóżkach, jak też i sprzęty w wersji mobilnej – na rolkach. Sprzęty stacjonarne świetnie sprawdzą się w przypadkach, w których umieszczone na nich urządzenie będzie na stałe umiejscowione w wybranej części kuchni. Z kolei te na rolkach dużo lepiej sprawdzą się, jeśli chcesz ich używać jako podstaw w wersji cateringowej. Sprzęt tego typu pozwala bowiem skutecznie transportować nawet ciężkie, umieszczone na nim urządzenia lub przedmioty.

Produkty z tej grupy podzielić można też na neutralne podstawy uniwersalne oraz te, które dedykowane są pod konkretne rozwiązania. Dlatego, jeśli firma planuje zakup pieca do pizzy, konwekcyjnego lub konwekcyjno-parowego albo zmywarko-wyparzarki może okazać się, że na rynku dostępne są specjalnie stworzone do ich utrzymania podstawy.

Podstawy stalowe, funkcjonalne rozwiązania

Wykonane ze stali nierdzewnej podstawy różnią się między sobą stopniem ich zabudowania. Są zatem na rynku zarówno podstawy szkieletowe, jak i w postaci szafki. Część z nich może zostać wyposażona w praktyczną półkę, dzięki której niezbędne przy pracy przedmioty można będzie przechowywać blisko podstawy, jednocześnie nie będąc zmuszonym do umieszczania ich na podłodze.

Podstawy w postaci szafki mogą być produkowane w formie szafki otwartej lub też szafki wyposażonej w drzwi. Ze specjalnych rozwiązań warto wspomnieć również o podstawie do kotła, na której można bezpiecznie umieścić chociażby przechylny kociołek warzelny.

Podstawy ze stali nierdzewnej

Podstawy gastronomiczne ze stali nierdzewnej nie są podatne na działanie korozji. Intensywnie użytkowanie nie jest w stanie sprawić, że ich powierzchnia straci połysk. Dlatego świetnie sprawdzą się w trudnym środowisku, które panuje w wielu kuchniach. Dzięki dużej zawartości chromu w materiale z którego je zbudowano cechuje je również bardzo dobra odporność na wysokie temperatury, co tym bardziej czyni je odpowiednimi sprzętami do pracy w kuchni.

Stal nierdzewna jest bowiem materiałem, który jest wyjątkowo często wykorzystywany na potrzeby przemysłu gastronomicznego. W przeciwieństwie do zwykłej stali nie ulega ona pokryciu jednolitą rdzą, gdy styka się z wilgotnym środowiskiem pracy. Co za tym idzie, nie jest możliwe by pokryła się łuszczącą się i odpadającą korozją. W kontakcie z czynnikami, które w przypadku zwykłej stali naraziłyby ją na postępujące rdzewienie, podstawa ze stali nierdzewnej zachowa swoją lśniącą powierzchnię dzięki neutralizującemu korozję procesowi pasywacji. Podstawy ze stali nierdzewnej doskonale zniosą też pracę w wielu środowiskach kwasowych i zasadowych.

Podstawa stalowa na potrzeby Twojej firmy

Wszystkie sprzedawane przez nas podstawy są wyjątkowo trwałe oraz łatwe w sterylizacji oraz czyszczeniu. Nic więc dziwnego, że te wytrzymałe sprzęty sprawdzają się w każdej komercyjnej kuchni, w czym z pewnością pomoże im dużą odporność na ciepło materiału, z którego je wykonano. Podstawy występują jako stacjonarne sprzęty na nogach lub mobilne – na rolkach.

W naszej ofercie znajdują się zarówno podstawy uniwersalne, jak i te stworzone pod specyficzne rozwiązania. Te drugie można wykorzystać na potrzeby grilla, zmywarko-wyparzarki, kotła, pieca do pizzy, konwekcyjnego czy konwekcyjno-parowego. Posiadamy też w tej kategorii rozwiązania stworzone na potrzeby kloców masarskich, garnków albo talerzy. Zapraszamy do bliższego zapoznania się z naszą ofertą.

Podkategorie