Filtruj według
Producenci
Cena
Filtruj
Leasing dla firm

Całość zakupu odpisz w koszty swojej firmy

Dowiedz się więcej

powered by

POJEMNIKI NA MIĘSO

Pokazano 1-10 z 10 pozycji

Pojemniki na mięso – podstawa wyposażenia każdej profesjonalnej kuchni

Przechowywanie i peklowanie mięsa to dla restauracji nie lada wyzwania. Bez odpowiednich akcesoriów trudno bowiem zachować jego świeżość i zadbać o odpowiednią kruchość oraz walory smakowe. Dostępne w naszej ofercie pojemniki na mięso świetnie nadają się i do jego przechowywania, i peklowania. To trwałe i odporne na uszkodzenia naczynia, które sprawdzają się w profesjonalnym użytku.

Ich wytrzymałość jest zasługą przede wszystkim materiałów, z których zostały wykonane. Oferujemy zarówno pojemniki na mięso ze stali nierdzewnej, jak i akcesoria wykonane z melaniny. Są one bezpieczne w zetknięciu z żywnością i w żaden sposób nie wpływają na jej smak lub zapach. Dzięki temu restauracja może serwować zdrowe i pyszne potrawy.

Ponadto nasze pojemniki są łatwe w czyszczeniu. Cechują się wysoką odpornością na działanie detergentów oraz wpływ wysokich i niskich temperatur. Można je myć w zmywarkach. Odznaczają się również długą żywotnością, przez co stanowią zakup na lata, nawet w warunkach intensywnej eksploatacji.

Szeroki wybór pojemników na mięso

Dostępne w naszej ofercie akcesoria występują w różnych rozmiarach. Z powodzeniem więc dobierzesz je do wymagań zgłaszanych przez szefa kuchni. Nadają się one do przechowywania zarówno niewielkiej, jak i dużej ilości mięsa.

Na szczególne wyróżnienie zasługują pojemniki do peklowania mięsa. Nie wchodzą one w reakcje z żywnością i są one odporne na działanie solanki oraz różnorodnych marynat. Dzięki ich zastosowaniu można zachować świeżość mięsa na dłużej lub odpowiednio przygotować je do dalszej obróbki. W naszym asortymencie znajdziesz również praktyczne pojemniki na mięso do lad chłodniczych. Wyróżniają się one kompaktowymi rozmiarami i odpornością na działanie niskich temperatur. To akcesoria, bez których trudno wyobrazić sobie funkcjonowanie profesjonalnej kuchni.