Element do montażu płuczki na ścianie 270x120x0,8 mm Hendi 802014
- -15%
powered by
Poznaj elementy systemów meblowych z oferty naszego sklepu internetowego:
• Nierdzewne półki do przesuwania tac
• Maskownice do mebli i urządzeń gastronomicznych
• Listwy do mebli nierdzewnych
• Cokoły, prowadnice, oświetlenie i wiele innych elementów
Potrzebujesz dodatkowych elementów do swoich mebli nierdzewnych? W takim razie świetnie trafiłeś! Znajdziesz tu wiele akcesoriów, dzięki którym poprawisz funkcjonowanie swojego lokalu gastronomicznego. Z pomocą maskownic osłonisz boczne panele urządzeń. Półki do przesuwania tac ułatwią życie Twoich klientów. Wiele innych elementów jak listwy, cokoły, oświetlenie czy prowadnice również usprawni Twoją pracę. Zapraszamy do zapoznania się z tą kategorią oraz do zakupów.
Nierdzewne maskownice to panele maskujące do urządzeń gastronomicznych. W naszej ofercie znajdziesz zarówno elementy tylne jak i boczne – prawe i lewe. Tak jak meble, którym towarzyszą, maskownice również są wykonane ze stali nierdzewnej. Najczęściej przeznaczone są do całych linii urządzeń danego producenta. Umożliwiają estetyczne wykończenie boków lub tyłu urządzeń. Niektóre dają możliwość maskowania dwóch zestawionych ze sobą tyłem maszyn gastronomicznych.
Jeśli kiedykolwiek byłeś w barze w którym sam nabierasz sobie wybrane potrawy to doskonale wiesz, czym są półki do przesuwania tac. Montuje się je do innych mebli, a klienci baru nie muszą dzięki nim trzymać tac w rękach i mogą spokojnie zastanowić się nad wyborem jedzenia. Półka do przesuwania tac z naszej oferty może pomieścić 3, 4 albo 6 tac o rozmiarze 1/1 GN.
Dodatkowe elementy do mebli nierdzewnych to wiele bardzo różnych akcesoriów. Łączy je jednak parę rzeczy. Jedną z nich jest przeznaczenie do współpracy z meblami gastronomicznymi. Drugą zaś to, że nie ważne do czego służą, wykonane są ze stali nierdzewnej. Praca w kuchni należy do zajęć, w których ludzie i sprzęty spotykają się z dużą ilością wody. Zarówno w przygotowaniu posiłków, jak i w trakcie zmywania, a nawet w postaci pary wodnej. Jest to też środowisko, w którym nie można sobie pozwolić na rdzewienie sprzętów. Stal nierdzewna jest odporna na ten proces. Nie wpływa też na smak ani skład tworzonych z jej pomocą potraw. Jest odporna na działanie kwasów, zasad i wysokich temperatur. Ponad to cechuje ją duża wytrzymałość na uszkodzenia mechaniczne. To wszystko sprawia, że stała się ona standardem w komercyjnej gastronomii.