Listwa łącząca do linii 700, niska, krótka Stalgast 9700071
- -30,2%
powered by
Zapoznaj się z naszą ofertą listew, wieszaków i uchwytów:
• Listwy do wieszania bonów
• Magnetyczne listwy wyposażone w haczyki
• Uchwyty i wieszaki na ściany
• Prowadnice służące do podwieszania kieliszków
Poznaj kategorię listew i wieszaków, które przystosowano do pracy w przemyśle gastronomicznym. Znajdziesz tu zarówno listwy przeznaczone do wieszania bonów jak i prowadnice, dzięki którym skutecznie zorganizujesz kieliszki w swoim barze. Magnetyczne listwy z haczykami oraz uchwyty i wieszaki ścienne zapewnią dodatkową możliwość grupowania i przechowywania ważnych w Twojej pracy przedmiotów. Zapraszamy do lepszego zapoznania się z tą kategorią oraz do zakupów.
Stosunkowo niewielkie metalowe przedmioty łatwo jest przechowywać na listwie magnetycznej. Można po nie szybko sięgnąć, zawsze wiesz też, gdzie się znajdują. Noże po prostu „przyklejają się” do listwy. Jeśli któreś z akcesoriów posiada wieszak, możesz zawiesić je na haczyku. Małe listwy mają szerokość 33, największe zaś aż 62,5 centymetrów.
W Twoim barze klienci piją również te alkohole, które wymagają kieliszków? Wiesz w związku z tym, że najlepszą metodą organizowania tych naczyń jest skorzystanie z prowadnicy do podwieszania kieliszków. Jak to działa? Kieliszki wiszą „do góry nogami”, dzięki czemu pozostają czyste i barman może łatwo sięgać po kolejne naczynia. Jeśli Twój bar jest mały, wystarczy prowadnica na dwa rzędy kieliszków. W przypadku większego zainteresowania możesz skorzystać z prowadnic na trzy albo nawet pięć rzędów.
Zamówienia od klientów spływają do kuchni, a Ty nie wiesz, jak je zorganizować? Nic prostszego! Specjalnie do takich celów stworzono listwy do bonowania. Podczepiasz karteczkę z informacją i gotowe - informacja dla obsługi kuchni jest prezentowana w łatwy i czytelny sposób. Co ważniejsze, można w ten sposób przekazywać nie tylko dane zamówień. W zależności od wielkości restauracji możesz wybrać różne wielkości listew – od 450 do 1200 milimetrów.
Organizacja niektórych przedmiotów regularnie używanych w kuchni nastręcza często wiele trudności. Jeśli umieści się je w szufladzie, trzeba włożyć pewien wysiłek, by wyciągnąć taki przedmiot spod innych. Można też zapomnieć, w której z szuflad się go zostawiło. Stanowi to mniejszy problem, jeśli w restauracji pracuje niewielu pracowników… a jeśli jest ich więcej? Wtedy lepiej skorzystać z montowanych do ściany uchwytów i wieszaków. Można na nich wieszać miksery, zestawy mikserów, worki i końcówki do szprycowania oraz wiele innych sprzętów i akcesoriów kuchennych.