Patelnia elektryczna /nierdzewna/ przechył misy ręczny 64l 9,0kW 720x800x850 Kromet 000.PE-040p
- -25%
powered by
Filtry
Każdego dnia przygotowujesz na patelni wiele potraw, jednak jej wydajność nie spełnia Twoich oczekiwań? Jeśli Twoi klienci przyzwyczajeni są do tej techniki smażenia, warto zastanowić się nad urządzeniem, które pracę tę wykonywać będzie dużo sprawniej. Gastronomiczna patelnia elektryczna to idealna odpowiedź na tę potrzebę. Sprawdź naszą szeroką ofertę urządzeń tego typu i znajdź najlepszą patelnię elektryczną na potrzeby swojej firmy.
Wiesz już, że Twój lokal gastronomiczny potrzebuje patelni gastronomicznej, nie wiesz natomiast, czy w Twoim przypadku lepiej sprawdzi się urządzenie zasilane gazowo, czy też te, która zasilane jest z sieci elektrycznej? Po lekturze tych informacji nie powinieneś mieć już problemu z wyborem pomiędzy tymi dwiema dostępnymi technologiami. Głównym czynnikiem, który zadecyduje w tym przypadku o Twoim wyborze, jest metoda podłączenia tego urządzenia gastronomicznego.
Patelnie elektryczne najlepiej sprawdzą się w tych miejscach, w których nie masz możliwości lub potrzeby przyłączenia urządzenia do butli lub instalacji gazowej. Duże urządzenie w postaci patelni gastronomicznej sprawdzi się w każdej większej kuchni. Szybko się nagrzewa, a co za tym idzie - pozwala Ci zacząć pracę nad potrawami praktycznie natychmiast. Pozwala sprawnie przygotowywać wiele posiłków jednocześnie, a łatwość jego obsługi sprawia, że kucharz może przestać myśleć choć na chwilę o tym, jak obsłużyć kolejne urządzenie gastronomiczne.
Do zastosowań domowych całkowicie wystarczają nam zwykłe kuchnie elektryczne lub gazowe oraz pracujące na nich patelnie. W przypadku restauracji lub innego rodzaju lokalu gastronomicznego znacznie lepszym rozwiązaniem zazwyczaj okazuje się jednak elektryczna patelnia gastronomiczna. Doskonale spełni ona swoją funkcję jako profesjonalne urządzenie do smażenia lub duszenia potraw. W związku zaś z dużą pojemnością patelni gastronomicznej jesteśmy w stanie w krótkim czasie przygotowywać znaczne ilości smażonych potraw.
Wykonanie patelni ze stali nierdzewnej da Ci pewność, że urządzenie swoje funkcje będzie spełniało przez długi czas. Gastronomiczna patelnia elektryczna jest niezwykle wydajnym urządzeniem. Bardzo szybko przygotujesz dzięki niej dowolne potrawy, których przyrządzanie wymaga smażenia bądź duszenia. Płynna regulacja temperatury sprawi zaś, że w łatwy sposób dostosujesz idealne warunki smażenia swoich potraw.
Jeśli zastanawiasz się nad patelnią elektryczną, niezwykle ważne jest przyszłe przeznaczenie takiego urządzenia w Twoim lokalu gastronomicznym. Możesz zdecydować się na urządzenia wyposażone w pokrywę uchylną lub też zrezygnować z takiego rozwiązania. Pokrywa tego typu sprawia jednak, że temperatura wewnątrz urządzenia jest rozłożona bardziej równomiernie, wobec tego w wielu przypadkach warto wziąć ten czynnik pod uwagę podczas dokonywania wyboru o zakupie patelni.
Warto zwrócić też uwagę na misę patelni gastronomicznej - a konkretnie na możliwość pozbywania się z niej chociażby niechcianego oleju. W takich przypadkach świetnie sprawdzi się patelnia o misie uchylnej, która w zależności od modelu zapewnia ręczny bądź elektromechaniczny przechył misy. Podobną funkcję może też spełniać zawór spustowy - dzięki temu masz możliwość wyboru rozwiązania, które z Twojego punktu widzenia lepiej sprawdzi się w prowadzonym przez Ciebie lokalu gastronomicznym.
W naszym sklepie sprzedajemy patelnie elektrycznych renomowanych marek, zajmujących się produkcją urządzeń gastronomicznych. Masz dzięki temu pewność, że w tej wyselekcjonowanej ofercie znajdziesz jedynie urządzenia, które cechuje najwyższa jakość. Jeśli z braku miejsca w Twoim lokalu gastronomicznym jest Ci potrzebna patelnia elektryczna nastawna, funkcję tę doskonale wypełni patelnia elektryczna gastronomiczna Lozamet. To niewielkie urządzenie pozwoli Ci regulować temperaturę swojej dwuwarstwowej płyty grzewczej w zakresie od 50 do 280 stopni Celsjusza. Posiada też zawór spustowy, dzięki któremu łatwo pozbędziesz się z patelni zbędnego oleju.
Patelnia elektryczna przechylna Kromet jest przykładem urządzenia o przechylanej ręcznie misie. Posiada ona pojemność aż 64 litrów, dzięki czemu świetnie sprawdzi się wszędzie tam, gdzie potrzebne jest urządzenie o wyjątkowo dużej sprawności smażenia. Pracuje ona w temperaturach od 50 do 275 stopni Celsjusza. Patelnia elektryczna Bartscher posiada z kolei znacznie wygodniejszy w użytkowaniu przechył elektromechaniczny.