Tarka kuchenna o dużych oczkach, 65x310mm 3945731-V Deglon
- -15%
powered by
Poznaj tarki do kuchni z oferty naszego sklepu internetowego:
• Tarki o drobnych i średnich oczkach
• Tarki pojedyncze, czterostronne oraz sześciokątne
• Tarki przeznaczone do jarzyn
• Tarki do cytryn, przypraw oraz sera parmezanu
Zapoznaj się z naszą ofertą akcesoriów kuchennych do tarkowania. Znajdziesz tu wiele sprzętów, które świetnie się sprawdzą w Twoim lokalu gastronomicznym. Możemy Ci zaproponować zarówno akcesoria o drobnych, jak i średnich oczkach. Jeśli wolisz sprzęty, które są przeznaczone do spełniania jednej funkcji, posiadamy duży wybór tarek o jednym rodzaju oczek. Jeśli jednak chciałbyś akcesoriów wielofunkcyjnych, znajdziesz tu również takie o czterech i sześciu typach oczek. Specjalną kategorię stanowią sprzęty przeznaczone specjalnie do tarkowania jarzyn. Znajdziesz tu również akcesoria do sera parmezanu i do cytryn. Poznaj bliżej tę kategorię akcesoriów kuchennych i wybierz tarki, które wspomogą Twoją pracę. Zapraszamy do zakupów w naszym sklepie internetowym.
Niektóre z produktów w Twojej kuchni należy potarkować drobniej, inne zaś grubiej. Jak sobie poradzić z takim zadaniem? Oczywistym wyborem będzie sięgnięcie po tarkę, która jest wyposażona w oczka o odpowiedniej grubości. Sprzęty są wyposażone w poręczny uchwyt i dają możliwość zarówno w bardzo drobne, jak i średnie elementy a także w płatki lub plastry.
Jeśli chciałbyś w ramach jednego sprzętu mieć możliwość tarkowania na różne sposoby, warto zainteresować się tarkami czterostronnymi i sześciokątnymi. Jak same nazwy wskazują, posiadają one cztery lub sześć boków, a co za tym idzie – tyle samo różnych możliwości tarkowania produktów. Jest to wygodne rozwiązanie, ponieważ nie musisz już przechowywać kilku różnych sprzętów kuchennych – jeden wystarcza, by spełniać wszystkie funkcje.
W ramach wzbogacenia o nowe funkcje posiadanych już urządzeń do obróbki mechanicznej możesz dokupić tarki do krojenia jarzyn. Jak to działa? Otrzymujesz przystawkę wraz z którą dodawane są bębny do krojenia na plastry, z otworami falowymi oraz do cięcia na słupki. Jeśli to Ci nie wystarcza, możesz zaopatrzyć się w jeszcze kilka bębnów. Są to akcesoria do do ścierania sera, orzechów i bułki tartej, cięcia długich słupków a także do przygotowania purré z ziemniaków, tarty i tarcia cebuli.
Specjalne akcesoria mogły zostać stworzone w ten sposób, by idealnie spełniały zadanie tarkowania jednego produktu. Jeśli w Twojej restauracji często rozdrabnia się w ten sposób produkty żywnościowe jak ser parmezan, cytryna czy przyprawy, bez trudu znajdziesz sprzęty przeznaczone do nich.