- -15%
powered by
ŁOPATY DO PIZZY
Łopata do pizzy kwadratowa 305x1320mm Hendi 617816
- -15%
Łopatka kątowa do pizzy, Sanelli, L 150 mm Sanelli 270150
- -16,25%
Łopatka kątowa do pizzy, Sanelli, L 260 mm Sanelli 270260
- -16,25%
Łopatka do pizzy L 270 mm Stalgast 503210
- -10,2%
- -10,2%
- -16,25%
Łopata do pizzy 320x300 mm L-1200 mm Stalgast 564412
- -16,25%
Łopata do pizzy drewniana 300x1100 Stalgast 564030
- -16,25%
Łopata do pizzy,operacyjna, aluminiowa, O 200 mm, L 1690 mm Stalgast 564413
- -16,25%
- -15%
Łopata do pizzy aluminiowa - Orchidea 500x1700 Hendi 617878
- -20%
Łopaty operacyjne i do wyjmowania pizzy z pieca
Czym odznaczają się łopaty do pizzy z oferty naszej firmy:
• Dostosowane kształtem do indywidualnych potrzeb Twojej pizzerii
• Stal nierdzewna, aluminium, drewno… Ty wybierasz materiał wykonania
• Specjalne akcesoria do pieców przelotowych
• Różne zakresy długości sprzętu
Na dobrze wypieczoną pizzę składa się wiele czynników. Jednym z nich jest odpowiednie umieszczenie jej w piecu, późniejsze nadzorowanie i wyjęcie na czas. Żeby całość przebiegała sprawnie dobrze jest posłużyć się narzędziem, które pozwoli wykonać całą operację w sposób z jednej strony skuteczny, z drugiej zaś bezpieczny dla pracownika. Do akcesoriów takich należą łopaty do pizzy. Ich wybór znajdziesz w naszym sklepie internetowym. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zakupów.
Łopaty operacyjne do obracania pizzy
Każdy by chciał, by wypiekana przez niego pizza przyciągała tłumy klientów do jego lokalu gastronomicznego. Jak jednak tego dokonać? Jednym ze składników z pewnością będzie pyszny, włoski placek. Taki który sprawi, ze klienci sami będą polecać Twoją firmę swoim znajomym. No tak, ale czy łatwo jest przygotować takie danie? Z oferowanymi przez nas akcesoriami z pewnością zadanie te będzie dużo łatwiejsze. Większość z nas nie lubi raczej, gdy ich jedzenie jest z jednej strony niedopieczone, z drugiej zaś przypalone. Nie każdy piec do pizzy jest w stanie wypiekać danie w pełni równomiernie. Wiele można tu jednak zdziałać odpowiednią kontrolą nad procesem pieczenia. Regularne obracanie pizzy sprawi, że będzie ona doskonale wypieczona. Zapewni Ci to zadowolonych klientów, który chętnie wrócą po więcej... i zaproszą do Ciebie również swoich znajomych. A wszystko to dzięki jednej łopacie i kilku chwilom poświęconym na obracanie pizzy.
Łopaty do wyjmowania pizzy z pieca
Jest taki moment, w którym doświadczony pracownik lokalu wie, że pizza jest gotowa do wyjęcia z pieca. Jeśli będzie tam zbyt długo, źle wpłynie to na jej jakość. Dlatego trzeba ją wyciągnąć w odpowiednim momencie. Żeby cała operacja przebiegła sprawnie, warto skorzystać z odpowiednich narzędzi. Należą do nich łopaty do wyjmowania pizzy z pieca. Przystosowano je do pracy w trudnych warunkach. Z jednej strony posiadają odpowiednią odporność na temperaturę, z drugiej zaś dzięki długiej rękojeści chronią pracownika przed poparzeniem.
Cechy łopat do pizzy
Akcesoria są dostępne w różnych kształtach i rozmiarach. Mogą być też wykonane z odmiennych materiałów. Zaliczyć tu można przede wszystkim stal nierdzewną, aluminium albo drewno. Niektóre z łopat są perforowane, inne z kolei cechuje pełna, jednolita budowa. W zakresie dostępnych kształtów można się zdecydować na akcesoria okrągłe, kwadratowe albo zbliżone do obrysu szpadla.