

Doskonale wiesz, że połowę twojego sukcesu stanowi poziom czystości prowadzonego przez ciebie lokalu gastronomicznego. Dbasz więc o higienę nie tylko w kuchni, ale też w innych częściach swojej firmy. Goście twojej restauracji przebywają przecież nie tylko na sali, w której podajesz posiłki. Czasami potrzebują udać się również do łazienki, by umyć ręce przed przystąpieniem do jedzenia. Mokre dłonie muszą jednak później w jakiś sposób wysuszyć. Jest wiele sposobów na które mogą to zrobić - jednym z nich jest skorzystanie z suszarki do rąk. Urządzenie działa w ten sposób, że suszy mokre dłonie z pomocą nawiewu silnego strumienia ogrzanego powietrza o temperaturze 40 stopni Celsjusza. Pozwala to korzystającym z niego osobom na komfortowe osuszenie rąk po ich umyciu.
Sprzęt cechuje się bardzo krótkim czasem suszenia. Wynosi on zaledwie 8 do 10 sekund. Uruchomienie pracy odbywa się w sposób automatyczny. Dzieje się tak dzięki czujnikowi zbliżeniowemu. Nie trzeba w związku z tym dotykać sprzętu mokrymi dłońmi. Osoby chcące dopasować estetykę suszarki do wystroju lokalu mogą wybrać jeden z trzech wariantów - biały, stal matowa lub stal polerowana. Każdy z nich posiada obudowę ze stali nierdzewnej. Maszynę wyposażono w przewód zasilający wraz z wtyczką. Moc wyjściowa wynosi 1800 W. Prędkość strumienia generowanego powietrza to 216 km/h. Poziom hałasu wynosi zaś 70 decybeli.
Zobacz na filmie jak działa suszarka
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.