Urządzenie Sous-Vide GN1/1 Hendi 225448

Dostępność: 48h

Producent

: Hendi

Kod produktu

: 225448
Loading...
1 715,85 zł
1 492,79 zł Zniżka 13%
1 213,65 zł bez VAT

Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobów wykorzystania zalet gotowania w niskiej temperaturze. w ten sposób można przygotować mięso,ryby, warzywa, a nawet owoce – wystarczy tylko ustawić odpowiednią temperaturę, a resztą zajmie się urządzenie.

  • Idealne do restauracji typu a la carte
  • Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
  • Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
  • Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +45°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C
  • Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
  • Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową
  • Z uchwytami i kranem spustowym
  • W zestawie separator, 6 przekładek ze stali nierdzewnej
Pojemność (l)
20
Wymiary (mm)
600x330x(H)300
Moc
600
Napięcie (V)
230

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży sklep@gastronet24.pl
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu serwis@gastronet24.pl