- Kotleciarka o napędzie ręcznym
- Dwa komplety stalowych ostrzy
- Z łatwością nacina i zmiękcza mięso
Kotleciarka ręczna Inoxxi T404 Uniscale
Napędzane ręcznie dwa komplety stalowych ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec. Swobodny dostęp do urządzenia pozwala na pracę z dużymi i grubymi porcjami surowca. Prosty demontaż i czyszczenie. Tylko 4 elementy zestawu nacinającego. Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
Produkt dedykowany do:
Dlaczego warto mieć kotleciarke?
- Klienci wracają do sklepu po profesjonalnie przygotowane kotlety (zwiększenie obrotów)
- Można zaoferować klientom ciekawe produkty sezonowe
- Urządzenia do rozbijania mięsa INOXXI umożliwiają przygotowanie wielu porcji mięsa na kotlety i steki w bardzo krótkim czasie. Skracają czas obróbki mechanicznej i termicznej, oszczędzając nawet 40% energii lub gazu.
- Kotleciarka eliminuje typowe uciążliwości związane z procesem rozbijania mięsa – przede wszystkim hałas oraz nieporządek. Kotleciarką INOXXI można rozbijać mięso na kotlety szybciej i ciszej niż tradycyjną metodą. To idealne rozwiązanie dla sklepów, restauracji (np. w hotelach i pensjonatach) oraz placówek żywienia zbiorowego – np. kuchni szkolnych.
Informacje
- Z napędem ręcznym
- Dwa rzędy stalowych ostrzy po 44 tarcze w każdym
- Możliwość obróbki dużych i grubych porcji surowca
- Prosty demontaż i czyszczenie: tylko 4 elementy zestawu nacinającego
- W wyposażeniu uchwyt mocujący do blatu
- Wielkość gardzieli wsadowej: 20mmx140mm