• -10%
ŚCIERECZKA Z MIKROWŁÓKNA OPTIMUM CZERWONA MERIDA SRL009
ŚCIERECZKA Z MIKROWŁÓKNA OPTIMUM CZERWONA MERIDA SRL009
ŚCIERECZKA Z MIKROWŁÓKNA OPTIMUM CZERWONA MERIDA SRL009
ŚCIERECZKA Z MIKROWŁÓKNA OPTIMUM CZERWONA MERIDA SRL009
ŚCIERECZKA Z MIKROWŁÓKNA OPTIMUM CZERWONA MERIDA SRL009
ŚCIERECZKA Z MIKROWŁÓKNA OPTIMUM CZERWONA MERIDA SRL009

Ściereczka z mikrowłókna optimum czerwona Merida SRL009

Dostępność: 48h

Producent

: Merida

Kod produktu

: SRL009
Loading...

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Jednostkowy Oszczędzasz
4 5% Up to 1,85 zł
9,23 zł
8,30 zł
6,75 zł bez VAT

Każda osoba prowadząca restaurację bądź jakikolwiek inny lokal, zajmujący się przygotowywaniem posiłków, doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że podstawą sukcesu jest czysta oraz zadbana kuchnia. Nasz sklep oferuje Państwu szeroki asortyment produktów z zakresu higieny, wśród których znajduje się również profesjonalna chemia gastronomiczna i urządzenia.

Informacje techniczne

  • Delikatna ściereczka wykonana z mikrowłókna o wysokiej gramaturze (320 g/m²).
  • Ściereczkę można stosować do czyszczenia wszelkiego rodzaju gładkich powierzchni takich jak ceramika, szkło, metal, tworzywa sztuczne czy drewno.
  • Można ją stosować zarówno na sucho jaki i na mokro.
  • Stosowana na sucho, dzięki swoim właściwościom elektrostatycznym, znakomicie przyciąga kurz i luźne cząstki brudu.
  • Natomiast stosowana na mokro usuwa nawet najbardziej oporne zabrudzenia.
  • Jest miękka i przyjemna w dotyku, nie pozostawia smug, ani zacieków, po umyciu nie trzeba polerować czyszczonych powierzchni.
  • Doskonale chłonie brud i wodę, może wchłonąć nawet siedem razy więcej wody, niż sama waży.
  • Ściereczka jest bardzo trwała nie traci swoich właściwości nawet po wielu praniach.
  • Należy ją prać bez użycia środków zmiękczających.
  • Materiał - polyamid 20%, polyester 80%
  • Gramatura - 320 g/m²
  • Atest nie jest wymagany.
Długość (mm)
380
Szerokość (mm)
380
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży [email protected]
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu [email protected]