Nadaje wyjątkowy aromat potrawom z mięsa, ryb i warzyw
Aluminiowa komora wentylatora działająca jak radiator, schładzająca dym
Zimny dym, łagodny dla delikatnych owoców i warzyw - nie wpływa na zmianę ich tekstury i temperatury
Obsługa jednym przyciskiem
3 prędkości podawania dymu
Zrębki zapachowe niewymagające wcześniejszego namoczenia przed paleniem
Możliwość zastosowania do palenia także herbaty lub przypraw
Komora wędzarnicza ze zintegrowanym filtrem siatkowym, wyjmowana
Łatwe czyszczenie
Elastyczny wąż silikonowy (dł. 50 cm) do łatwego wdmuchiwania dymu do zamykanych toreb i pojemników
Lekki, z wygodną rączką ułatwiającą obsługę jedną ręką
Zasilanie akumulatorem litowym o pojemności 1000 mAh
W zestawie: zapasowe 3 filtry siatkowe, pęseta i kabel USB do ładowania (bez zasilacza)
Zestaw nie obejmuje zrębków zapachowych i ziół do palenia