RODZAJ OBRÓBKI
krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
- umożliwia przygotowywanie od 500 do 3 000 porcji dziennie.
- kompletny system przygotowywania żywności, pozwalający na maksymalnie szybkie przetwarzanie różnych surowców, przy zachowaniu ergonomii i maksymalnym zredukowaniu wysiłku fizycznego.
- przystawka do ciągłego podawania umożliwia ciągłe krojenie ziemniaków, cebuli, pieczarek itp.
- pneumatyczna przystawka dociskowa do automatycznego podawania kapusty, sałaty, sera, marchwi i innych artykułów spożywczych wymagających dociskania przy podawaniu.
- silny dźwigniowy ręczny podajnik dociskowy do łatwego przygotowywania artykułów wymagających docisku przy podawaniu – jak kapusta, marchew, ser itp.
- podajnik tulejowy z czterem tulejami o różnej średnicy umożliwia ciągłe krojenie ogórków, porów, pomidorów, owoców cytrusowych itp.
- automatyczna funkcja uruchamiania/zatrzymywania pozwala na szybkie i bezpieczne podawanie.
- metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia.
- dwa koła umieszczone z tyłu i uchwyt z przodu umożliwiają łatwe przenoszenie.
- model podłogowy.
MATERIAŁY
obudowa urządzenia, cylindryczne podajniki i przystawki wykonane są ze stali nierdzewne