RODZAJ OBRÓBKI Krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp. CHARAKTERYSTYKA Umożliwia przygotowywanie od 20 do 400 porcji dziennie. Półokrągły podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami. Automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów. Podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp. Dostępny podajnik do krojenia pod kątem - patrz akcesoria Dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia. Metalowe lub wykonane z acetalu albo poliuretanu tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia. Uchwyt z tyłu ułatwia przenoszenie. Jedna prędkość. MATERIAŁY Obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu