• -35%
Stół chłodniczy GN 1/1 z centralnym chłodzeniem bez blatu  AKT ZK721 1600

Stół chłodniczy GN 1/1 z centralnym chłodzeniem bez blatu AKT ZK721 1600 Rilling

Dostępność: 2 tygodnie
Producent: Rilling
Kod produktu: AKT ZK721 1600
Loading...
9 221,31 zł
5 993,85 zł
4 873,05 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 7 377,05 zł

2-drzwiowy stół chłodniczy GN 1/1 do centralnego chłodzenia, bez blatu – AKT ZK721 1600 Rilling

Profesjonalny stół chłodniczy GN 1/1 do centralnego chłodzenia, idealny dla gastronomii i profesjonalnych kuchni. Wyposażony w blat bez rantu tylnego oraz parownik umieszczony w górnej części komory chłodniczej, zapewnia wydajne chłodzenie dzięki wymuszonemu obiegowi powietrza. Urządzenie posiada automatyczne odszranianie i odparowanie kondensatu za pomocą gorącego gazu oraz elektroniczny sterownik dla łatwej obsługi. Wykonanie w pełni higieniczne, gotowe do podłączenia.

Specyfikacja techniczna:

  • Wysokość korpusu: 650 mm
  • Głębokość: 700 mm
  • Wymiary bez blatu (LxDxH): 1144 x 675 x 800 mm
  • Pojemność: 270 L
  • Moc chłodnicza: 330 W (temp. odpar. -10°C)
  • Zakres temperatur: 0°C / +12°C
  • Zasilanie elektryczne: 80 W / 230 V
  • Akcesoria: 2 ruszty nierdzewne, 2 pary prowadnic

Stół chłodniczy GN 1/1 AKT ZK721 1600 Rilling do centralnego chłodzenia łączy wysoką funkcjonalność z higienicznym wykonaniem, zapewniając niezawodność i wygodę pracy w profesjonalnej kuchni.

Pojemność (l)
270L
Szerokość (mm)
1144
Głębokość (mm)
675
Wysokość (mm)
800
Czynnik chłodniczy
R290
Zakres temperatury (°C)
0°C / +12°C
Moc chłodnicza (W)
330W temp. odpar. -10°C
Akcesoria
2 ruszty nierdzewne, 2 pary prowadnic
Zasilanie elektryczne
80W / 230V

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży [email protected]
Dział serwisu +48 509 004 900
Dział serwisu [email protected]