• -26%
Stół chłodniczy GN 2/3 z własnym chłodzeniem, bez blatu  AKT EK622 3600

Stół chłodniczy GN 2/3 z własnym chłodzeniem, bez blatu AKT EK622 3600 Rilling

Dostępność: 2 tygodnie
Producent: Rilling
Kod produktu: AKT EK622 3600
Loading...
13 438,98 zł
9 944,85 zł
8 085,24 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 10 751,18 zł

Stół chłodniczy GN 2/3 – 2-drzwiowy – z własnym chłodzeniem, bez blatu – AKT EK622 3600 Rilling

Dwudrzwiowy stół chłodniczy GN 2/3 z wymuszonym obiegiem powietrza, automatycznym odszranianiem oraz odparowaniem kondensatu gorącym gazem. Wyposażony w elektroniczny sterownik oraz higieniczną komorę z parownikiem zabudowanym w tylnej ścianie, co znacząco ułatwia utrzymanie czystości. Urządzenie jest gotowe do podłączenia.

Prezentowany wariant to wersja z blatem typu C – stalowy blat z tylnym rantem 50 mm.

Model i wykonanie:

  • Model: AKTEK6223600 Rilling
  • Typ stołu: GN 2/3
  • Liczba drzwi: 2
  • Wysokość korpusu: 650 mm
  • Głębokość: 600 mm

Wymiary:

  • Wersja bez blatu: 1244 × 575 × 800 mm (szer. × gł. × wys.)

Parametry techniczne:

  • Czynnik chłodniczy: R290
  • Pojemność: 220 L
  • Zakres temperatur: 0°C / +12°C
  • Temperatura otoczenia: +16°C / +40°C
  • Moc chłodnicza: 320 W (temp. odparowania –15°C)
  • Zasilanie: 350 W / 230 V
  • Zużycie energii: 2,4 kWh / 24 h

Wyposażenie standardowe:

  • 2 ruszty nierdzewne
  • 2 pary prowadnic
Szerokość (mm)
1246
Głębokość (mm)
600
Wysokość (mm)
850
Pojemność (l)
220
Czynnik chłodniczy
R290
Moc chłodnicza (W)
320W temp. odpar. -15°C
Temperatura pracy (°C)
0°C / +12°C
Zużycie energii (kWh/h)
2,4 kWh / 24h
Akcesoria
2 ruszty, 2 pary prowadnic
Zasilanie elektr. (własne chł.)
350W / 230V

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży [email protected]
Dział serwisu +48 509 004 900
Dział serwisu [email protected]