- -25%







Cyrkulator zanurzeniowy do sous vide firmy HENDI pomaga podkreślić smaki potraw poprzez długie gotowanie, przy czym ich wartości odżywcze są zachowane dzięki precyzyjnej i dokładnej kontroli temperatury. Idealny do przygotowywania różnego rodzaju składników, które wymagają zawsze jednakowo wysokiej jakości rezultatów osiąganych metodą gotowania sous vide.
Korpus wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304.
Element grzewczy wykonany ze stopu niklu dla wysokiej wytrzymałości.
Nadaje się do pojemników o pojemności 50 litrów i minimalnej wysokości 200 mm.
Timer: od 5 minut do 99 godzin i 59 minut (interwały co 1 minutę).
Zakres temperatury: od 5°C do 95°C (regulacja co 0,1°CC).
Możliwość przełączania jednostki temperatury między °C a °F.
Ochrona przed przegrzaniem i grzaniem przy zbyt niskim poziomie wody.
Oznaczenia minimalnego i maksymalnego poziomu wody.
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.