• -25%
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE, 56L, 230V/2000W, 137x215x361mm Hendi 222546

Dostępność: 48h

Producent

: Hendi

Kod produktu

: 222546
Loading...
5 292,69 zł
3 969,52 zł
3 227,25 zł bez VAT

Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE umożliwia wykorzystanie innowacyjnej metody gotowania żywności w niskiej temperaturze z użyciem woreczków próżniowych. Metoda ta pozwala zachować walory smakowe i wartości odżywcze gotowanych produktów, a także ich tekstury. Timer i precyzyjny system kontroli temperatury sprawiają, ten cyrkulator jest niezwykle prosty w obsłudze.

Umożliwia gotowanie żywności bez bezpośredniego kontaktu z wodą – w specjalnych woreczkach próżniowych, co wpływa na wzmocnienie jej aromatu, niweluje utratę masy oraz pozwala na użycie wytworzonego w woreczku wywaru do przyrządzania sosów.

Możliwość aromatyzowania oleju, tłuszczu lub innych produktów przy zastosowaniu techniki sous vide.

Wytrzymała konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej.

Obudowa panelu sterowania i uchwyt wykonane z poliamidu wzmocnionego włóknem szklanym.

Prosty w obsłudze panel sterowania.

Odpowiedni do naczyń o maks. poj. 56 l, o wysokości powyżej 150mm i ściance do 30mm grubości.

Wskaźnik minimalnego poziomu wody zabezpieczający cyrkulatory przed uszkodzeniem.

Precyzyjny system kontroli temperatury pozwala na uzyskanie powtarzalnych rezultatów gotowania - zakres temperatury 5oC - 95oC , możliwość ustawienia z dokładnością do 0,1 stopnia.

Możliwość wyświetlania temperatury w 2 jednostkach do wyboru: °C lub F.

Wydajny silnik o mocy 2000 W.

Timer: od 1min do 99h, interwał 1 min.

3 tryby pracy: praca ciągła, praca ciągła z licznikiem czasu, praca z zadanym czasem.

Pojemność (l)
56
Długość (mm)
137
Szerokość (mm)
215
Wysokość (mm)
361
Moc (W)
2000
Napięcie (V)
230

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży [email protected]
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu [email protected]