Przeznaczona szczególnie dla firm cateringowych, domów weselnych, restauracji
Pozwala efektywniej planować cykle produkcyjne określonych partii dań lub półproduktów w kuchni
Obudowa i komora ze stali nierdzewnej AISI 304
Komora o wymiarach 340x365x(H)270 mm wyposażona w 3 pary prowadnic z odstępem co 68 mm mieści 3 pojemniki GN 2/3
Sonda w standardowym wyposażeniu
Termostat z cyfrowym wyświetlaczem do monitorowania pracy urządzenia
Chłodzenie wymuszone wentylatorem
Rozmrażanie ręczne
Funkcja automatycznego przechowywania - po zakończeniu zadanego cyklu urządzenie przechodzi w zwykły tryb pracy (chłodzenia lub mrożenia)
Parownik z ochroną antykorozyjną
Wydajność schładzania: 7 kg (+90°C/+3°C)/cykl
Wydajność zamrażania: 5 kg (+90°C/-18°C)/cykl
Izolacja ze spienionego cyklopentanu grubości 60 mm
Akustyczny i wizualny alarm otwartych drzwi
Mikrowyłącznik przerywający pracę urządzenia po otwarciu drzwi komory
Nóżki ze stali nierdzewnej z regulowaną wysokością
Klasa klimatyczna: 4
Czynnik Chłodniczy: R290
Bezproblemowa praca w temp. otoczenia do 38°C
Waga netto: 44 kg