- -15%
- -15%
Schładzarki i zamrażarki szokowe to zaawansowane urządzenia chłodnicze. Pozwalają na szybkie schłodzenie i zamrażanie potraw zaraz po ich przygotowaniu. Znajdują one zastosowanie w obiektach, w których przygotowuje się potrawy najpierw schłodzone a następnie podgrzewane i podawane klientom. Zgodnie z przepisami potrawy muszą być schłodzone w czasie nieprzekraczającym 90 minut. Schładzarki gwarantują w tym przedziale czasowym schłodzenie potrawy do temperatury +3°C. Urządzenia z funkcją zamrażania szokowego umożliwiają dodatkowo zamrożenie potrawy do temperatury -18°C w czasie do 270 minut.
W standardzie:
• W - układ wzdłużny poj. 1/1 GN
• stelaż stały
• urządzenia są przystosowane do pracy w klasie klimatycznej 4 (300 C przy wilgotności względnej 55%), maksymalna temperatura 320 C
i wilgotność powietrza do 60%, przekroczenie zalecanej temperatury może spowodować obniżenie wydajności urządzenia oraz zwiększenie zużycia energii
• sonda termiczna produktu
• napięcie zasilania: 400V
• moc elektryczna: 1895W
• wydajność [kg/cykl]: Sch. 72kg/cykl,
• czas schładzania: od +90ºC do +3ºC w 90 minut
Pojemność komory 20x1/1 GN h=40 mm
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.