- -15%
- -4%
Urządzenie zostało w całości wykonane ze stali nierdzewnej. Piła do mięsa idealnie nadaje się do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb. Świetnie sprawdza się, pracując przy porcjowaniu mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych. Piła do mięsa dzięki precyzyjnemu prowadzeniu taśmy zapewnia wysoką jakość cięcia, zaś duża powierzchnia stołu roboczego gwarantuje wygodę porcjowania produktów. Piła do mięsa daje obsługującym ją pracownikom wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa. Urządzenie jest proste i łatwe w obsłudze - dotyczy to również procesu czyszczenia i konserwacji.
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.