Piekarniki gastronomiczne LOZAMET pracują bardzo wydajnie i oszczędnie zużywają energię elektryczną lub gaz, są nowoczesne, łatwe w obsłudze i utrzymaniu higieny.
Konstruktorzy LOZAMET zaprojektowali piekarniki jako moduły dolne linii gastronomicznej 700.
Oznacza to, że w zależności od Państwa potrzeb można ustawiać na piekarnikach różne urządzenia w wybranych konfiguracjach.
Komory piekarników LOZAMET oraz obudowy są wykonane z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, co znakomicie ułatwia czyszczenie i utrzymanie czystości.
Dolne płyty grzewcze, zarówno w piekarnikach elektrycznych jak i gazowych, są wykonane ze specjalnie tłoczonej blachy pokrytej emalią ceramiczną.
Wszystkie piekarniki LOZAMET są wyposażone w trzy poziomy prowadni
Szerokość (mm)
900
Głębokość (mm)
650
Wysokość (mm)
620
Moc znamionowa (kW)
4,45
Zasilanie
400V
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.