• -30%
O 1021 i Piec 10x GN 2/1 iniekcyjny RM GASTRO

O 1021 i Piec 10x GN 2/1 iniekcyjny RM GASTRO

Dostępność: 4 tygodnie

Producent

: RM Gastro

Kod produktu

: 00030399
Loading...
96 309,00 zł
67 416,30 zł
54 810,00 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 67 416,30 zł
TECHNIKI GOTOWANIA Gorące powietrze 30 – 300 °C; Funkcja kombi - gorące powietrze/para 30 – 300 °C; Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C; Bio-gotowanie 30 – 98 °C; WYPOSAŻENIE Automatyczne mycie; Książka kucharska (programy / kroki) 99/; Rekuperator; ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary; ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością; Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi; Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia; 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza; Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo; Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****; Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 1 punktowa; Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych; SERWIS System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych; BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera; SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach; Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
Pojemność [GN]
10x GN 2/1
Wytwarzanie pary
iniekcja
Wymiary (mm)
1121x1018x1121
Zasilanie (V)
400V / 3N / 50Hz
Kod producenta
O 1021 i

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży [email protected]
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu [email protected]