TECHNIKI GOTOWANIA Gorące powietrze 30 – 300 °C 30 – 300 °C Funkcja kombi - gorące powietrze/para Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii Timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce Delta T pieczenie/gotowanie - idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smak Cook & Hold - piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania po zakończeniu obróbki termicznej Golden Touch - funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki Sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie - specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii Automatyczny przedgrzew Automatyczne chłodzenie Manualne nawilżanie,Automatyczny start Easy Cooking WYPOSAŻENIE Automatyczne mycie Książka kucharska (programy / kroki) 1000/20 Rekuperator AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia Automatyczna klapka - system usuwania wilgoci, dla uzyskania lepszej chrupkości i idealnego koloru ○ zdublowane 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo Taktowanie wentylatora*** - 3 kroki dla jeszcze większej równomierności Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody**** Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 6 punktowa sonda Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych SERWIS System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową DODATKOWE WYPOSAŻENIE Druga sonda temperatury Lewostronnie otwierane drzwi** Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi Wbudowany, zwijany prysznic ręczny* Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm