• -30%
B 2011 i Piec 20x GN 1/1 natryskowy

B 2011 i Piec 20x GN 1/1 natryskowy RM Gastro

Dostępność: 48h

Producent

: RM Gastro

Kod produktu

: 00023829
Loading...
137 145,00 zł
96 001,50 zł
78 050,00 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 96 001,50 zł
  • TECHNIKI GOTOWANIA Gorące powietrze 30 – 300 °C 30 – 300 °C
  • Funkcja kombi - gorące powietrze/para
  • Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C
  • Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C
  • Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania
  • Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii
  • Timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce
  • Delta T pieczenie/gotowanie - idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs
  • Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smak
  • Cook & Hold - piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania po zakończeniu obróbki termicznej
  • Golden Touch - funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki
  • Sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie - specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii
  • Automatyczny przedgrzew
  • Automatyczne chłodzenie
  • Manualne nawilżanie,Automatyczny start
  • Easy Cooking
  • WYPOSAŻENIE Automatyczne mycie
  • Książka kucharska (programy / kroki) 1000/20
  • Rekuperator
  • AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności
  • ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary
  • ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
  • Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
  • Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia
  • Automatyczna klapka - system usuwania wilgoci, dla uzyskania lepszej chrupkości i idealnego koloru ○ zdublowane
  • 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
  • Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
  • Taktowanie wentylatora*** - 3 kroki dla jeszcze większej równomierności
  • Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
  • Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****
  • Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 6 punktowa sonda
  • Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości
  • Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
  • Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych
  • SERWIS System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
  • BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera
  • SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach
  • Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
  • DODATKOWE WYPOSAŻENIE Druga sonda temperatury
  • Lewostronnie otwierane drzwi**
  • Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi
  • Wbudowany, zwijany prysznic ręczny*
  • Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm
  • Pojemność [GN]
    20x GN 1/1
    Przyłącze gazu
    -
    Wytwarzanie pary
    natrysk
    Wymiary (mm)
    948x871x1858
    Pojemność (kg)
    110
    Waga (kg)
    235
    Moc (kW)
    37,1
    Zasilanie
    400V
    Kod producenta
    B 2011 i
    Pojemność /GN/
    20x GN 1/1

    Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

    Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

    Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

    Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

    Weź leasing teraz
    powered by
    Dział sprzedaży +48 691 600 642
    Dział sprzedaży [email protected]
    Dział serwisu +48 885 130 004
    Dział serwisu [email protected]