przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na duszeniu, gotowaniu, smażeniu oraz grillowaniu. Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii elektrycznej
linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
nowoczesny design
ergonomiczne pokrętła
panel przedni grawerowany laserowo
kontrolki pracy oraz zasilania
system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
spust zawartości misy
korek misy z przelewem bezpieczeństwa
pojemność 19 litrów
wydajność 900 kg/h
opcjonalnie możliwość zastosowania kominka
Linia
700
Pojemność (l)
19
Szerokość (mm)
400
Głębokość (mm)
700
Wysokość (mm)
850
Częstotliwość( Hz)
50
Moc elektryczna (kW)
5
Napięcie (V)
400
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.