Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia
Kute na gorąco z jednego kawałka stali
Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
Rączka z tworzywa POM
Długość (mm)
270
Długość ostrza (mm)
150
Grubość (mm)
2
Opis
Nóż do filetowania - giętki
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.