• -18%
Ma-Ga WILK do mięsa TC12 z sitkiem 4,5 mm
WILK maszynka do mięsa z sitkiem 4,5 mm Ma-Ga TC12
Ma-Ga WILK do mięsa TC12 z sitkiem 4,5 mm
WILK maszynka do mięsa z sitkiem 4,5 mm Ma-Ga TC12

WILK maszynka do mięsa z sitkiem 6 mm Ma-Ga TC12

Producent

: Ma-Ga

Kod produktu

: TC12 6
Loading...
3 985,20 zł
3 267,86 zł
2 656,80 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 3 267,86 zł
  • Świetnie sprawdza się przy mieleniu surowego mięsa
  • Główne części ze stali nierdzewnej
  • Do dużych sklepów, cateringu, gastronomii, zakładów żywienia i przetwórstwa mięsnego
  • Bardzo wysoka funkcjonalność

Wilk maszynka do mięsa

Profesjonalna maszynka do mięsa surowego przeznaczona jest do pracy wszędzie tam, gdzie istnieje duże zapotrzebowanie na mielenie tego rodzaju żywności. Będą to więc w szczególności duże sklepy, markety, firmy cateringowe, zakłady żywienia zbiorowego oraz przetwórstwa mięsnego. Urządzenie bardzo łatwo utrzymać w czystości, co jest niezwykle ważne wszędzie tam, gdzie pracuje się z surowym mięsem.

MaGa wilk do mięsa

Oferowany przez nas wilk do mięsa firmy MaGa wyposażony jest w najważniejsze elementy (gardziel, ślimak, nóż i sitko) wykonane ze stali nierdzewnej. Dzięki zastosowaniu zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym udało się osiągnąć bardzo wysoką funkcjonalność urządzenia. Sprzęt daje Ci możliwość wyboru konfiguracji z jednym z trzech rodzajów sitek. Maszynka do mielenia mięsa pracuje cicho dzięki przekładni pracującej w kąpieli olejowej.

Szerokość (mm)
515
Głębokość (mm)
255
Wysokość (mm)
405
Waga (kg)
25
Wydajność (kg/h)
do 100
Moc (W)
750
Zasilanie
230V
Prędkość obrotów (obr./min.)
130
Rozstaw nóżek (mm)
360 x 210
Poziom hałasu (dB)
≤ 75

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży [email protected]
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu [email protected]