przeznaczone do obróbki termicznej prowadzonej na wszystkich rodzajach naczyń kuchennych przy wykorzystaniu energii elektrycznej
stosowane w kuchniach piekarniki o uniwersalnym zastosowaniu dają możliwość dynamicznej obróbki cieplnej wszystkich produktów kulinarnych wykorzystując energie elektryczną
oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
nowoczesny design
ergonomiczne pokrętła
panel przedni grawerowany laserowo
kontrolki pracy oraz zasilania
system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania
żeliwne płyty grzewcze o średnicy 220 mm i mocy 2.6 kW
sześciostopniowy zakres regulacji mocy
tłoczona płyta górna
przeszklone drzwi piekarnika
wymiary piekarnika elektrycznego z termoobiegiem 600x400/ GN1/1: 660x445x285 mm (WxDxH)
trzy poziomy prowadnic
piekarnik elektryczny z funkcją kontroli wilgotności
oświetlenie komory prowadnic
ruszt do piekarnika w komplecie
piekarnik nagrzewany jest przy pomocy grzałki górnej (grill), dolnej oraz wentylatora, który wytwarza ruch powietrza (korzystanie z takiego sposobu ogrzewania pozwala na równomierny obieg ciepła wokół potrawy umieszczonej w piekarniku)
Linia
700
Szerokość (mm)
800
Głębokość (mm)
700
Wysokość (mm)
850
Moc gazowa (kW)
20.5
Moc elektryczna (kW)
7.03
17.4
Napięcie (V)
400
Zasilanie
gaz/prąd
prąd
Przystosowane do gazu
2H) 20mbar
G20(2E
Zużycie gazu G20 (m3/h)
2.18
Zużycie gazu G27 (m3/h)
2.6
Zużycie gazu G30 (m3/h)
1.6
Zużycie gazu G31 (m3/h)
1.57
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.