- -4%
- -4%
To wytrzymałe, przeznaczone do pracy ciągłej urządzenie napędzane jest wentylowanym silnikiem o mocy 400 W. Dwa komplety ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec. Duża gardziel pozwala na obróbkę porcji o grubości do 20 mm i szerokości do 180 mm. Obudowa z aluminium, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Przezroczysta obudowa noży daje dokładny podgląd w jaki sposób mięso jest obrabiane. Dzięki temu widać również czy urządzenie jest czyste.
Produkt dedykowany do:
dużych sklepów, gastronomii, średnich sklepów
Opcja (zapytaj sprzedawce)
Urządzenie można wyposażyć w dodatkowe komplety noży do cięcia w paski o ustalonej szerokości. W ten sposób można kroić mięso na gulasze, flaki, wędliny oraz gotowane lub miękkie warzywa, sery. Osobne urządzenia dla pasków o różnych szerokościach: 4, 6, 8, 12 mm
Dlaczego warto mieć kotleciarke?
Informacje
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.