Dzięki współpracy pomiędzy specjalistami ds filtracji wody oraz ekspertami w dziedzinie parzenia kawy, powstała specjalna linia produktów przeznaczonych specjalnie dla ekspresów do kawy, maszyn vendingowych oraz małych pieców piekarniczych i konwekcyjno - parowych. innowacyjna technologia odpowiednie dla każdego rodzaju automatów vendingowych oraz ekspresów do kawy wyprodukowane zwracając uwagę na najdrobniejsze detale POPRAWA JAKOŚCI WODY: usuwanie związków wapnia i magnezu (tzw. twardości węglanowej), co zapobiega przed osadzaniem się kamienia, który może uszkodzić urządzenia lub pogorszyć jakość napojów stała jakość wody podczas całej żywotności filtra (5 - 7 °KH) poprawa jakości napojów nie wymaga użycia mieszacza wody/bypassa OSZCZĘDNOŚĆ PIENIĘDZY: wydłuża żywotność urządzeń chroni sprzęt przed osadzaniem się kamienia obniżone koszty serwisowania wysoka wydajność zwiększa trwałość urządzeń ŁATWOŚĆ W OBSŁUDZE: prosta instalacja i obsługa brak wycieków wody bezpieczny i łatwy do wymiany