- -25%
- -22%
W gastronomii, gdzie każdy detal ma znaczenie, precyzyjna kontrola temperatury jest kluczowa dla uzyskania doskonałego smaku i tekstury potraw. Dotyczy to szczególnie potraw smażonych, a w szczególności tak popularnych frytek. Nieodpowiednia temperatura oleju przekłada się na surowe w środku, lub przypalone na zewnątrz frytki, co negatywnie wpływa na jakość serwowanego dania i satysfakcję klienta. Dlatego wybór odpowiedniego sprzętu, gwarantującego stabilną temperaturę i równomierne podgrzewanie, jest inwestycją w sukces Państwa lokalu.
Prezentujemy urządzenie, które sprosta najwyższim wymaganiom profesjonalnej kuchni. Solidna konstrukcja i zaawansowane rozwiązania techniczne zapewniają niezawodne i efektywne podgrzewanie, pozwalając na utrzymanie idealnej temperatury oleju przez cały czas pracy. Dzięki temu, każda porcja frytek będzie chrupiąca na zewnątrz i puszysta w środku, niezależnie od ilości przygotowywanych porcji.
Model ten charakteryzuje się kompaktową, ergonomiczna budową, idealnie dopasowaną do realiów pracy w zatłoczonej kuchni. Jego wymiary – 400 mm szerokości, 700 mm głębokości i 280 mm wysokości – pozwalają na optymalne wykorzystanie przestrzeni roboczej, bez utrudniania poruszania się personelu. Mimo niewielkich gabarytów, urządzenie zapewnia wysoką wydajność dzięki mocy 0,7 kW. Zasilanie 230V gwarantuje łatwe podłączenie do standardowej instalacji elektrycznej.
Podgrzewacz frytek Kromet 700.PF-1 to niezawodne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego, który ceni sobie wysoką jakość, precyzję i efektywność. Zapewni on stałą temperaturę oleju, gwarantując idealne, chrupiące frytki za każdym razem. Jest to inwestycja, która zwróci się w postaci zadowolonych klientów i zwiększonej wydajności pracy.
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.