- -40%

Zapewnij higieniczne i bezpieczne warunki pracy w kuchni oraz innych obszarach gastronomicznych z Suma Bac D10 2L W1009. Ten płynny preparat myjąco-dezynfekcyjny przeznaczony jest do skutecznego czyszczenia i dezynfekcji powierzchni oraz urządzeń, również w obszarach przygotowywania i spożywania posiłków.
Produkt posiada właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Zawiera kationowe i niejonowe związki powierzchniowo czynne, a także składniki neutralizujące twardość wody. To połączenie gwarantuje doskonałe właściwości myjące i skuteczną dezynfekcję, niezależnie od twardości wody.
Dawkowanie przykładowe:
- Spryskiwanie/namaczanie (EN1276, EN1650, EN13697): 15 ml/l (1,5%) – 5 minut
- Wycieranie (EN1276, EN1650, EN16615): 10 ml/l (1,0%), 40 ml/l (4,0%) – 5 minut lub 30 sekund
- EN14476 (wirusy osłonkowe): 15 ml/l (1,5%) – 5 minut; 25 ml/l (2,5%) – 1 minuta
Postaw na Suma Bac D10 2L W1009 i miej pewność, że Twoje powierzchnie i sprzęt są perfekcyjnie czyste i bezpieczne.