Filtruj według
Producenci
Cena
Filtruj
Leasing dla firm

Całość zakupu odpisz w koszty swojej firmy

Dowiedz się więcej

powered by

HAKI DO MIKSERA

Dostępność: 48h
Producent: RM Gastro
Kod produktu: 00003111

RM-100 Hak do miksera RM RM Gastro

Cena podstawowa 638,37 zł Cena 510,70 zł
Netto 415,20 zł bez VAT
  • -20%
Dostępność: 48h
Producent: RM Gastro
Kod produktu: 00003125

RM-200 Hak do miksera RM RM Gastro

Cena podstawowa 785,97 zł Cena 628,78 zł
Netto 511,20 zł bez VAT
  • -20%
Dostępność: 48h
Producent: RM Gastro
Kod produktu: 00003141

RM-22 Hak do miksera RM RM Gastro

Cena podstawowa 921,27 zł Cena 737,02 zł
Netto 599,20 zł bez VAT
  • -20%
Dostępność: 48h
Producent: RM Gastro
Kod produktu: 00003163

RM-30 Hak do miksera RM RM Gastro

Cena podstawowa 1 142,67 zł Cena 914,14 zł
Netto 743,20 zł bez VAT
  • -20%
Dostępność: 48h
Producent: RM Gastro
Kod produktu: 00003189

RM-50 Hak do miksera RM RM Gastro

Cena podstawowa 1 302,57 zł Cena 1 042,06 zł
Netto 847,20 zł bez VAT
  • -20%
Dostępność: 48h
Producent: RM Gastro
Kod produktu: 00003212

RM-60 Hak do miksera RM RM Gastro

Cena podstawowa 1 646,97 zł Cena 1 317,58 zł
Netto 1 071,20 zł bez VAT
  • -20%
Dostępność: 4 tygodnie
Producent: RM Gastro
Kod produktu: 00003213

RM-80 Hak do miksera RM RM Gastro

Cena podstawowa 2 311,17 zł Cena 1 848,94 zł
Netto 1 503,20 zł bez VAT
  • -20%
Dostępność: 48h
Producent: RM Gastro
Kod produktu: 00003089

RM-800 Hak do miksera RM RM Gastro

Cena podstawowa 416,97 zł Cena 333,58 zł
Netto 271,20 zł bez VAT
  • -20%
Pokazano 1-9 z 9 pozycji

Hak do miksera to niezbędny element każdej gastronomi samodzielnie wyrabiającej ciasta. W obecnych czasach samodzielne ugniatanie ciasta jest przeżytkiem, a w naszej ofercie znajdują się końcówki, które pozwolą wyrobić praktycznie każdy rodzaj ciasta. Dzięki dobrze dopasowanemu hakowi nasze ciasto będzie zawsze odpowiednio ugniecione. Stosując nasze mieszadła, możemy przygotować dowolne ciasto na pizze lub chleb własnej roboty.

Do czego służy mieszadło hakowe?

Mieszadło hakowe pozwala na wyrobienie ciasta drożdżowego bez konieczności ręcznego ugniatania ciasta. Wystarczy wsypać do miski składniki i założyć odpowiedni hak do robota planetarnego a ciasto zostanie wyrobione praktycznie bez naszej ingerencji. Jest to duże ułatwienie dla wszystkich właścicieli gastronomi, którzy muszą codziennie wyrabiać duże ilości ciasta na potrzeby swoich wypieków. Dzięki zastosowaniu mieszadła możemy wykonać dużą ilość pracy w szybkim tempie, nie brudząc przy tym całej kuchni. W trakcie wyrabiania ciasta możemy się spokojnie zająć innymi czynnościami, miksery z odpowiednimi hakami zrobią wszystko za nas. Efekt nie różni się od tego, który uzyskujemy podczas klasycznego ugniatania ciasta, a oszczędność czasu sprawia, że jest to idealne rozwiązanie dla każdego kucharza.

Hak do miksera - jaką wielkość wybrać?

Wielkość haka powinna być dostosowana do wielkości miski. Hak miksera planetarnego musi się mieścić w misce, żeby prawidłowo działać. Nie możemy również wybrać zbyt małego haka, ponieważ może to uniemożliwić dokładne wymieszanie wszystkich składników. Najlepiej dopasować wielkość haka bezpośrednio do modelu miksera planetarnego, który posiadamy. Wybierając mikser haki do ciasta drożdżowego, nie musimy przejmować się kształtem haka. Każda końcówka mimo różnego działania daje praktycznie jednakowe efekty, które spełnią nasze oczekiwania. Dzięki zastosowaniu miksera planetarnego wyposażonego w odpowiedni hak uzyskamy idealną konsystencję ciasta drożdżowego, które zaspokoi nawet największe wymagania.