Uwaga: produkt do nabycia wyłącznie po opłaceniu przelewem. Nie ma możliwości pobrania.
Kotleciarka elektryczna do profesjonalnego wykorzystania w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych.
Polecana do przygotowywania kotletów schabowych. Pozwala w wygodny i łatwy sposób rozmiękczyć mięso.
- korpus i elementy mające kontakt z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej
- maksymalna grubość porcji mięsa: 22 mm
- prędkość noży zmiękczających: 170/200 obr./min
- moc: 450 W
- szerokość wałka: 192 mm
- wymiary otworu wsadowego: 25 x 192 mm
- antypoślizgowe nóżki
- zasilanie: 220~240 V
Wymiary: 350x200x240 mmZastosowanie: do szybkiego i wydajnego przygotowania (rozbicia i zmiękczenia) mięsa wieprzowego i wołowego na kotletyMateriał części roboczej: stal nierdzewnaKompatybilne z(e): YG-03301, YG-03302Materiał korpusu: stal nierdzewnaMasa: 20 kgNapięcie: 220-230 V a.c.Moc: 450 WStopień ochrony: IPX0Stopka antypoślizgowa: takCzęstotliwość: 50 HzKlasa izolacji elektrycznej: ISzerokość wałków roboczych: 168 mmGrubość porcji mięsa: 3-22 mmSzerokość porcji mięsa: 6-168 mmRozmiar otworu wsadowego: 25x192 mm