- -15%
- -15%
Kotleciarka do mięsa (Steker) KM27/TC12 Ma-Ga to wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa. Producent wyposażył ją w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali nierdzewnej, które gwarantują precyzyjne nacinanie mięsa. Spiralne rozlokowanie ostrzy na wałkach obrotowych umożliwia uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa. Kotleciarka idealnie nadaje się do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego. Najczęściej znajduje zastosowanie w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu. Cechuje ją wysoka jakość przetwarzania mięsa, łatwa i szybka wymiana modułu, cicha przekładnia olejowa oraz tania eksploatacja. Urządzenie jest wyjątkowo niezawodne i zapewnia wysoki komfort obsługi i bezpieczeństwa pracy. Podwyższająca podstawa pod napęd zwiększa komfort pracy. Kotleciarka jest zasilana jednofazowo prądem 230 V.
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.
Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.
Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.