Profesjonalne, precyzyjne urządzenie do gotowania wydobywające z potraw to, co najlepsze.
Zaprojektowane przez szefów kuchni dla szefów kuchni.
BEZPIECZEŃSTWO HACCP
- łącze Bluetooth we wszystkich nowych modelach zapewnia maksymalną wygodę i komfort pracy
- efektywna kontrola HACCP procesu gotowania
- po zakończeniu każdego cyklu można wyeksportować lub wydrukować parametry gotowania
- możliwość zapisania własnych programów gotowania oraz udostępnia podgląd stanu urządzenia – temperatury i pozostałego czasu pracy
- aktualizacja oprogramowania przez Bluetooth
GWARANCJA RÓWNOMIERNEJ TEMPERATURY W CAŁYM POJEMNIKU
- cyrkulatory SmartVide wyposażone są w mieszadło wprowadzające wodę w ruch, dzięki czemu woda nawet w dużym pojemniku utrzymuje stała temperaturę
LEPSZA KONTROLA PROCESU GOTOWANIA
- opcjonalna sonda dla każdego modelu umożliwia kontrolę temperatury wewnątrz produktu
PRECYZYJNY SYSTEM KONTROLI TEMPERATURY Z DOKŁADNOŚCIĄ DO 0,01 ST.
- gwarancja najwyższej klasy precyzji niezwykle istotna m.in. podczas gotowania delikatnych produktów takich jak np. ryby, warzywa czy owoce
BARDZO KRÓTKI CZAS BEZPOŚREDNIEGO NADZORU
- wystarczy zaprogramować temperaturę i czas, a SmartVide zajmie się reszta, umożliwiając szefowi kuchni wykonywanie innych zadań podczas gotowania produktu.
3 TRYBY PRACY Z TIMEREM
- praca ciągła,
- praca z licznikiem czasu,
- praca z zadana temperatura sondy
TRWAŁOŚĆ I WYDAJNOŚĆ
- konstrukcja z grubej stali nierdzewnej
WYTRZYMAŁOŚĆ I SOLIDNOŚĆ
- grzałka i mieszadło wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
NIEZWYKLE PROSTA OBSŁUGA
- prosty i intuicyjny panel sterowania
- czytelny, wodoodporny, kolorowy 3,5” wyświetlacz
- 4 przyciski i kolorowy wyświetlacz TFT
BEZPIECZEŃSTWO I KOMFORT PRACY
- wskaźnik minimalnego poziomu wody zabezpiecza urządzenie przed uszkodzeniem gdyż nie włączy się gdy ma minimalnego wymaganego poziomu wody w pojemniku
- bardzo głośny sygnał zakończenia pracy oraz alarm
MOBILNOŚĆ
- dzięki ergonomicznemu uchwytowi i stylowej torbie transportowej (w zestawie z modelem Smatvide9)