• -20%
Piec konwekcyjno - parowy Millennial Black Mask GASTRO 20 x GN  1/1 gazowy z bezpośrednim natryskiem,  sterowany elektronicznie

Piec konwekcyjno - parowy Millennial Black Mask GASTRO 20xGN 1/1 gazowy z bezpośrednim natryskiem, sterowany elektronicznie He

Dostępność: 4 tygodnie

Producent

: Tecnoeka

Kod produktu

: MKF2011GBM
Loading...
82 470,27 zł
65 976,22 zł
53 639,20 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 68 450,32 zł
  • Seria niezwykle prostych w obsłudze nowych pieców konwekcyjno-parowych MILLENNIAL SMART.
  • Osobna grupa pieców GASTRO dla gastronomii z komorą pieczenia dostosowana do pojemników GN 1/1 oraz osobna BAKERY dla cukiernictwa i piekarnictwa z komorą na blachy 600x400 mm. - Te dwie grupy nie różnią się tylko rodzajem prowadnic ale i wielkością samej komory pieczenia.
  • Wersje dla cukiernictwa i piekarnictwa mają komorę powiększoną ze względu na większe rozmiary blach cukierniczych w stosunku do pojemników GN.
  • Każda z tych dwóch wersji dostępna jest także w wersji elektrycznej oraz gazowej.
  • Sterowanie elektroniczne
  • Bezpośredni natrysk
  • Ustawiania najważniejszych parametrów jest tak proste, że nie wymaga specjalistycznego szkolenia.
  • Przygotowanie posiłków w suchym gorącym powietrzu, lub z 5-cio stopniowym zaparowaniem. - Wszystko w funkcji konwekcyjnej. 
  • Para wytwarzana poprzez bezpośredni natrysk wody z 5-cio stopniowa regulacją stopnia zaparowania
  • Bezpieczne drzwi – blokada otwarcia przy 60°, 90 °, 120° oraz 180° zapobiega oparzeniom obsługi poprzez niekontrolowany ruch drzwi po ich otwarciu
  • Podwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie LED ułatwiają obserwację procesów zachodzących w piecu
  • Zewnętrzna szyba pieca chłodzona grawitacyjnie dla zwiększenia bezpieczeństwa personelu
  • Drzwi z zawiasem po prawej
  • Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwi ułatwia jej czyszczenia
  • Uszczelka drzwi z grubego i odpornego na wysokie temperatury silikony, montowana w obudowie pieca, łatwa do samodzielnej wymiany bez konieczności wzywania serwisu
  • Izolowana obudowa pieca nie tylko wpływa oszczędność energii elektrycznej ale i zwiększa bezpieczeństwo personelu kuchni
  • Rynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary, szczególnie po programach gotowania w cyklu mieszanym i na parze. Sucha podłoga pod i przed piecem to bezpieczeństwo pracy Twoich pracowników
  • Komora pieca wykonana z wysokiej klasy stali nierdzewnej AISI 304
  • Tłoczona komora pieczenia z zaokrąglonymi narożnikami skutecznie ułatwia czyszczenie pieca.
  • Obudowa w całości ze stali nierdzewnej
  • Współczynnik szczelności: IPX 4 wersje elektryczne, oraz IPX3 wersje gazowe
  • Regulowane nóżki zapewniają idealne wypoziomowanie pieca, co przekłada się bezpośrednio na pracę urządzenia
  • Wymagane podłączenie do prądu, wody uzdatnionej, kanalizacji
  • przystosowane fabrycznie do gazu ziemnego GZ50 (oznaczenie polskie) czyli G20 (oznaczenie europejskie)
  • dostarczane z dodatkowymi dyszami na paz propan-butan
  • podłączenie do gazu: 1/2”
  • Ilość posiłków w ciągu dnia: 300-400
  • Pojemność: 20x GN 1/1
  • Odległość między prowadnicami: 66
  • Rodzaj prowadnic na GN-y: W formie wyjezdnego wózka
  • Wymiary zewnętrze: 930x1162x(H)1954 (głębokość bez wystającego uchwytu. Uchwyt +65 mm)
  • 4 wentylatory z auto-rewersem
  • Moc gazowa grzania: 30 kW
  • Moc elektryczna wentylatora, oświetlenia, sterowania: 1450W (oświetlenie komory 6,5W Silnik jednego wentylatora 150W)
  • Długość przewodu elektrycznego: 1600mm
  • Zabezpieczenie przelicznikowe: 16A
  • 230V
  • waga netto: 277 kg


Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży [email protected]
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu [email protected]