przeznaczony do wszystkich procesów kulinarnych nie wymagających funkcji zaparowania komory
urządzenie dedykowane dla małej i średniej gastronomii, szczególnie polecane dla punktów żywienia zbiorowego
3 tryby pracy:grzałka górna 3 kW (funkcja opiekacza), grzałka wentylator 3.5 kW (funkcja konwekcja), grzałka wentylatora i grzałka górna razem ( funkcja konwekcja plus opiekacz)
timer 120 min z funkcją pracy ciągłej
opcjonalnie możliwość zestawienia trzech pieców
wymiary komory pieca 660x445x285 mm, blacha 600 x 400 i GN 1/1
trzy poziomy prowadnic
ruszt ze stali nierdzewnej w komplecie
kontrolki pracy oraz zasilania
front i drzwi wykonane ze stali nierdzewnej i szkła
obudowa wykonana ze stali ocynkowanej
regulowane nóżki ~ 20 mm
zakres regulacji temp 30-300 stopni C
Linia
Urządzenia uzupełniające
Szerokość (mm)
800
Głębokość (mm)
640
Wysokość (mm)
600
Częstotliwość( Hz)
50
Moc elektryczna (kW)
6.54
Napięcie (V)
400
Zasilanie
prąd
Piętrowanie
Tak
Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.
Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.