• -15%
KRAJALNICA do sera Ma-Ga 210pT CE (TEFLON)
KRAJALNICA do sera Ma-Ga 210pT CE (TEFLON)
KRAJALNICA do sera Ma-Ga 210pT CE (TEFLON)
KRAJALNICA do sera Ma-Ga 210pT CE (TEFLON)
KRAJALNICA do sera Ma-Ga 210pT CE (TEFLON)
KRAJALNICA do sera Ma-Ga 210pT CE (TEFLON)

KRAJALNICA do sera Ma-Ga 210pT CE (TEFLON)

Dostępność: 48h

Producent

: Ma-Ga

Kod produktu

: 210pTCE
Loading...
5 658,00 zł
4 809,30 zł
3 910,00 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 4 336,98 zł

 wym

  • przeznaczona do użytku w sklepach, cateringu i gastronomii
  • idealna do krojenia sera
  • wykonana z materiałów nierdzewnych
  • nóż, pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem
  • pochylone ostrze o średnicy 250 mm
  • idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45°
  • wymiary stołu 220 x 200 mm
  • grubość krojonego plastra 0 - 16 mm
  • wbudowana ostrzarka
  • cicha praca napędu

Krajalnica grawitacyjna 210pT z nożem pokrytym teflonem do krojenia sera jest maszyną o napędzie elektrycznym umożliwiającą krojenie żywności na plastry różnej grubości. Regulacja grubości plastra realizowana jest płynnie w zakresie od 0 do 16mm. Opływowy kształt korpusu maszyny zaprojektowany został tak aby w jak największym stopniu ułatwić utrzymanie krajalnicy w czystości. Optymalny kąt pochylenia stołu w połączeniu z odpowiednio dobranym kształtem płyty dociskowej zapewnia pewny grawitacyjny docisk krojonej żywności. Ergonomiczny kształt uchwytu stołu powoduje, że krojenie żywności jest proste i przyjemne.

Krajalnica 210pT jest przeznaczona głównie do krojenia sera, różni się od krajalnicy 210p tym, iż nóż, pokrywa noża, płyta oporowa są pokryte teflonem.

Krajalnica spełnia standardy CE w zakresie bez-pieczeństwa i higieny.

Wykończenie

  • Elementy krajalnicy mające kontakt z żywnością wykonano z blachy nierdzewnej

Materiał noża

  • Stal węglowa pokryta warstwą chromu.

Średnica noża

  • 250mm

Ostrzarka noża

  • Integralna z maszyną

Grubość plastra

  • 0 – 16mm

Produkty krojone

  • Wędlina, ser, mięso, pieczywo

Nie można kroić:

  • produktów zamrożonych
  • produktów z kością
  • produktów nieżywnościowych

Zalecenia

  • Zaleca się krojenie sera na plastry schłodzonego do temp. 7 - 10 O C. Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody.
  • Codziennie smarować maszynę olejem maszynowym (nie stosować oleju jadalnego). Aby uniknąć przedwczesnego zużycia ściernic ostrzarki, nóż ostrzyć wyłącznie czysty (bez resztek krojonego produktu).

Krajalnica jest zgodna z następującymi dokumentami odniesienia: wdyrektywa maszynowa 2006/42/WE oraz normy z nią zharmonizowane:

  • EN 60204-1:2006 + A1:2009(Bezpieczeństwo elektryczne)
  • EN 953:1997 + A1:2009 (Osłony części ruchomych)
  • EN 1974:1998 + A1:2009 (Krajalnice – Wymagania bezpieczeństwa i higieny)

 

Szerokość (mm)
570
Głębokość (mm)
455
Wysokość (mm)
450
Waga (kg)
23
Moc (W)
120 (napęd noża)
Zasilanie
230V
Opcja
zasilanie 115V 60Hz 1 faza
Grubość plastra (mm)
0 - 16 (regulacja płynna)
Rozstaw nóżek (mm)
420 x 354
Średnica noża (mm)
250
Poziom hałasu (dB)
≤ 54
Max. wymiar krojenia (mm)
190mm (długość), wysokość jest uzależniona od długości, max. 150mm

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży sklep@gastronet24.pl
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu serwis@gastronet24.pl