pojemność: 15x GN 1/1 gł. 65 mm lub 15x EN 600 x 400 (piekarnicze) schładzanie - 70 kg /cykl zamrażanie - 50 kg /cykl dotykowy 9” sterujący panel HD z piktogramami / sterowanie elektroniczne 3 intuicyjne ustawienia menu: gastronomia / piekarnictwo / cukiernictwo sonda potrawy: 4-punktowa czynnik chłodniczy: R452a FUNKCJE CHŁODZENIA: schładzanie szokowe zamrażanie szokowe do -40°C sterowane rozmrażanie utrzymywanie - chłodzenie i zamrażanie POZOSTAŁE FUNKCJE: dowolnie programowany cykl kombi możliwość zapisania własnych programów (mniejszy ubytek wagi dzięki cyklom zaprogramowanym specjalnie dla obrabianej potrawy) HACCP real time - graficzne zobrazowanie danych na wyświetlaczu i zapisanie ich do pamięci urządzenia wizualizacja aktualnego zużycia energii system autodiagnostyki błędów wbudowane porty USB i SD służące do ściągania i wgrywania przepisów, danych HACCP i aktualizacji oprogramowania regulowana prędkość wentylatora i temperatury funkcja multilevel - umożliwia nastawienie czasu obróbki dla każdej półki z osobna OPCJE ZA DOPŁATĄ: wbudowany moduł GSM do wysyłania SMS z komunikatami o błędach program Wifi supervizor do bezprzewodowej komunikacji z urządzeniem i kontroli danych HACCP sterylizator do zwiększenia higieny komory i parownika kółka prowadnice na 25 blach piekarniczych EN 600x400 - 40h