• -15%
Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym Ma-Ga WM22.2-U3 | 1-fazowy
Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym WM22.1-U3 | 3-fazowy Ma-Ga
Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym Ma-Ga WM22.2-U3 | 1-fazowy
Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym Ma-Ga WM22.2-U3 | 1-fazowy
Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym WM22.1-U3 | 3-fazowy Ma-Ga
Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym Ma-Ga WM22.2-U3 | 1-fazowy

Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym Ma-Ga WM22.2-U3 | 1-fazowy

Dostępność: 48h

Producent

: Ma-Ga

Kod produktu

: WM22.2-U3
Loading...
9 225,00 zł
7 841,25 zł
6 375,00 zł bez VAT
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 7 060,20 zł
  • profesjonalne urządzenie do rozdrabniania mięsa,
  • przeznaczona do użytku w hipermarketach, supermarketach, dużych sklepach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia
  • zdejmowana gardziel i taca załadowcza, bieg wsteczny
  • łatwy w utrzymaniu czystości
  • wyposażony w system rozdrabniający Unger 3-elementowy
  • niezawodna przekładnia ślimakowa
  • zasilanie trójfazowe
  • duża wydajność przetwarzania
  • wysoki komfort obsługi i bezpieczeństwa użytkowania

„Wilk” do mięsa WM22 jest autonomicznym a zarazem profesjonalnym urządzeniem do rozdrabniania mięsa. Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. Zwarta i szczelna obudowa oraz zdejmowalne elementy peryferyjne w postaci zespołu rozdrabniającego czy tacy załadowczej gwarantują bardzo dużą łatwość czyszczenia. Rozwiązanie techniczne napędu w postaci przekładni ślimakowej zapewnia dużą żywotność urządzenia, małe drgania
oraz redukuje hałas.

Wykończenie:

  • Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze stali nierdzewnej;
  • Obudowa ślimaka również wykonana ze stali nierdzewnej;

Zestaw tnący:

  • System rozdrabniający - Unger trzy elementowy, składający się z 2 sitek (płytka z wycięciami owalnymi- szarpak oraz płytka z otworami o średnicy 6mm - sitko) oraz nożyka tnącego dwustronnego, wykonane są ze stali nierdzewnej.

Cechy urządzenia:

  • Łatwo demontowalna obudowa ślimaka wraz z zestawem tnącym,
  • Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia,
  • Przekładnia ślimakowa o przełożeniu i=7,5
  • System rozdrabniający

Typoszereg

  • WM22-U3

Ograniczenia

  • Nie używać urządzenia do mielenia zmrożone- go mięsa, mięsa z kością a także do kruszenia samych kości.
  • Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody.

Maszyna spełnia normy:

  • EN 12331+A1:2010 (Maszyny dla przemysłu spożywczego Wilki)
  • EN 60204-1:2010 (Bezp. elektryczne)
  • Dyr. 2006/42/WE
Średnica sitka (mm)
81,5
Wymiary gabarytowe (mm)
450(B)x300(E)x360(G)
Waga (kg)
36
Wydajność (kg/h)
250
Moc (kW)
1,1
Zasilanie
230V
Obroty ślimaka na minutę
190
Rozstaw nóżek (mm)
360 x 210
Poziom hałasu (dB)
≤ 75dB

Dopasowany do Twoich potrzeb harmonogram spłat.

Całkowicie on-line załatwisz wszystkie formalności - 24h/7/365.

Cała procedura nie zajmie Ci więcej niż 15 minut.

Nie wymagamy żadnych wniosków, dokumentów.

Weź leasing teraz
powered by
Dział sprzedaży +48 691 600 642
Dział sprzedaży sklep@gastronet24.pl
Dział serwisu +48 885 130 004
Dział serwisu serwis@gastronet24.pl