wysokość przechylania 400 mm; dotykowy panel sterowania zapewnia proste i intuicyjne zarządzanie funkcjami; elektronicznie sterowana funkcja gotowania wykorzystuje podwójną moc wyjściową i wysoką rozdzielczość pomiaru temperatury; funkcja gotowania sterowana za pomocą timera; elektroniczne sterowanie umożliwiające automatyczną aktywację zatrzymywania ciepła programu lub opóźnionego startu; program fermentacji; program sous vide (kosze stanowią wyposażenie dodatkowe); automatyczne uzupełnianie wody w zbiorniku parowym; elektryczne przechylanie kotła; unoszona pokrywa ze specjalnego tworzywa, mocowana na zawiasach umożliwiających proste uchylanie i obracanie w celu łatwego czyszczenia; czujnik przepływu wody - kontrola napełnienia w decylitrach; panel sterowania w nodze po prawej stronie; oświetlenie LED w pokrywie - doskonały podgląd przez kratkę inspekcyjną; mieszadło z podziałką litrową, timerem i wyjmowanymi zgarniaczami - 6 prędkości obrotów: 5-155 obr/min; system chłodzenia wodą, który pozwala zaoszczędzić do 30% wody w porównaniu do tradycyjnych systemów; funkcja kontroli temperatury rdzenia za pomocą zaawansowanego czujnika temperatury, który dokonuje pomiaru temperaturę zawartości kotła, funkcja ta może kontrolować zarówno procesy wrzenia, jak i chłodzenia; OPCJA: 3 programy mycia dla ACT (narzędzie do mycia stanowi wyposażenie dodatkowe); system gs-doc do rejestracji danych HACCP - zapisywane dane można przeglądać na panelu sterowania; system e-log do rejestracji zużycia energii - zapisywane dane można przeglądać na panelu sterowania