Blog Gastronet24

Blog

  • Czy warto kupić piec konwekcyjny do domu?

    Zobacz
  • Najlepsza szatkownica elektryczna do warzyw

    Zobacz
  • Jak odkamienić zmywarkę?

    Zobacz
  • Skuteczne czyszczenie dywanów

    Zobacz
dezynfekcja i odkażanie w gastronomii

Porady dotyczące dezynfekcji i odkażania w gastronomii – jak robić to poprawnie?

Porady dotyczące dezynfekcji i odkażania w gastronomii – jak robić to poprawnie? Znaczenie dezynfekcji w branży gastronomicznej Dezynfekcja stanowi nieodłączny element branży gastronomicznej, mający kluczowe znaczenie dla zachowania bezpieczeństwa zarówno klientów, jak i personelu. W środowisku, które cechuje się ciągłym kontaktem z żywnością oraz obecnością…

koszt otwarcia kawiarni

Planowanie i koszty otwarcia kawiarni

Planowanie i koszty otwarcia kawiarni Zastanawiasz się, ile kosztuje otwarcie kawiarni? Proces otwierania lokalu serwującego kawę obejmuje kilka kroków: wstępne przygotowania (badania lokalnego rynku, wyliczenia finansowe, dokumentacja i tym podobne), urządzanie wnętrza (zarówno w wymiarze technicznym, jak też wystroju) oraz finalne przygotowania i pierwsze dni…

zamrażarki szokowe a tradycyjne

Porównanie zamrażarek szokowych i tradycyjnych

Porównanie zamrażarek szokowych i tradycyjnych Zamrażarki szokowe kontra tradycyjne Główną różnicą między zamrażarkami szokowymi a tradycyjnymi jest sposób, w jaki oba urządzenia chłodzą produkty. Zamrażarki szokowe szybko zamrażają produkty w ciągu kilku minut. Zamrażarki tradycyjne potrzebują kilka godzin, aby osiągnąć ten sam efekt. Oto kilka…

Nasz Instagram

[insta-gallery id='1']