Blog Gastronet24

Blog

  • Który piec konwekcyjno-parowy RATIONAL wybrać?

    Zobacz
  • Zmywarki Stalgast: co stoi za ich popularnością?

    Zobacz
  • Zaopatrzenie gastronomii w produkty spożywcze i sprzęt

    Zobacz
  • Naleśniki po meksykańsku

    Zobacz
dezynfekcja powierzchni w restauracjach i hotelach

Efektywne sposoby na dezynfekcję dużych powierzchni w dużych restauracjach i hotelach

Efektywne sposoby na dezynfekcję dużych powierzchni w dużych restauracjach i hotelach W restauracjach i hotelach, skuteczna dezynfekcja dużych powierzchni jest kluczowym elementem zapewnienia bezpieczeństwa oraz utrzymania wysokiej jakości usług. Przy tak dużej skali działalności, tradycyjne metody czyszczenia mogą okazać się niewystarczające, a nieskuteczna dezynfekcja może…

błędy przy myciu pieca gastronomicznego

Mycie pieca – najczęściej popełniane błędy

Mycie pieca – najczęściej popełniane błędy Mycie pieca gastronomicznego to nieodłączny element codziennej rutyny każdej profesjonalnej kuchni. Jednak mimo jego oczywistej konieczności, proces ten często jest źródłem błędów. Mogą one wpływać na funkcjonowanie urządzenia oraz jakość przygotowywanych posiłków. Błędy w czyszczeniu pieców nie tylko skracają…

Nasz Instagram

[insta-gallery id='1']