Blog Gastronet24

Blog

  • Który piec konwekcyjno-parowy RATIONAL wybrać?

    Zobacz
  • Zmywarki Stalgast: co stoi za ich popularnością?

    Zobacz
  • Zaopatrzenie gastronomii w produkty spożywcze i sprzęt

    Zobacz
  • Naleśniki po meksykańsku

    Zobacz
Jak poprawnie umyć lodówkę w środku?

Jak poprawnie umyć lodówkę w środku?

Jak poprawnie umyć lodówkę w środku? Jak wyczyścić lodówkę w środku? Mycie lodówki to prosty proces, który zapewni świeżość przechowywanej przez Ciebie żywności. Jak to zrobić? Najpierw dla bezpieczeństwa odłącz lodówkę od prądu i wyjmij całe jedzenie, sortując je i wyrzucając przeterminowane lub zepsute produkty….

jak działa zamrażarka szokowa?

Jak działa zamrażarka szokowa? Dlaczego warto posiadać ją w swoim lokalu gastronomicznym?

Jak działa zamrażarka szokowa? Dlaczego warto posiadać ją w swoim lokalu gastronomicznym? Jak działa zamrażarka szokowa? Zamrażarka szokowa, zwana również szybką zamrażarką, to urządzenie stosowane głównie w branży spożywczej do szybkiego obniżania temperatury produktów spożywczych. Działa poprzez wykorzystanie bardzo niskich temperatur oraz silnego obiegu powietrza,…

Nasz Instagram

[insta-gallery id='1']